2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خورده واسه زندگیه خواهرم همش بهش انگ هرزگی میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 39 پست
نمی‌دونم چرا اینجا سریع میگن طلاقپولدار باشی رفاه زندگیت تامین باشه کافیه بشقاب طلا یعنی چی

حالت خوبه؟ 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش حسادته بزار اینقدر بگن تا بترکن بگو محل نزار اصلا من کل خونواده  و فامیل همسرم تقریبا چادرین فقط من مانتویی بودم و همیشه مورد لطف حرفاشون و متاسفانه شوهرم خیلی واسش مهم بود آخر سرم مجبور شدم به اجبار چادری بشم هیچ وقت حالشون نکردم

فقط بگم اونایی که یه بار گفتم پول خوشبختی نمیاره منو درسته قورت دادن که توخوشی زده زیر دلت وخوشبختی ...

بازم میگیم 

پول خوشبختی میاره 

مگ نه خانوما؟ اصن چه دلیلی بر اینکه ثابت کنید پول خوشبختی نمیاره دارید؟

پولتون خوشبختتون نکرده؟ خو بیاید بدینش من ببینید چطور یکی میتونه خوشبخت عالم بشه😂

به طور روانشناسی ثابت کردن میاره ، چطور؟ شما وقتی پولدار باشی موقعیت های بیشتری داری حق انتخاب های گسترده تری داری و طبیعت انسان جوریه که حق انتخاب محدودی نداشته باشه ناخاسته شاد و خوشحال میشه . 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

من خواهرم شوعرش کم داره اوسکله....ولی گوشی خواهرم دستم بود فهمیدم داره خیانت میکنه اونم خیلی بد....الان یه هفته اس شب روز ندارم....حالم بد میشه ازش .....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

هزینه ها باشوهرش هست وقتی پول قر وفر میده جیکار داره کی پشت سرش حرف میزنه ولی خودشم یه مقدار باشوهرش باشه هر چی شد حتما واسه شوهرش بگه چون ممکنه زیر پای شوهرش بشینن روی اونم اثر بزاره ولی خودش همیشه همراه شوهرش باشه میگه من به زنم اعتماد دارم خفه شید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
فقط بگم اونایی که یه بار گفتم پول خوشبختی نمیاره منو درسته قورت دادن که توخوشی زده زیر دلت وخوشبختی ...

مشکل اون خانوم اطرافیانشان

ک با یکم سیاست و جدیت و چارتار جواب دهن پر کن و نهایتا قطع رابطه حل میشه

بی پولی چی؟ بی پولی و افسردگی ناشی از اون چجوری حل میشه؟ حسرت یه زندگی آروم و بی دغدغه چی ؟ همچنان پای حرفمون هستیم پول خوشبختی میاره

اونی ک با پول هم بدبخته مشکل از مغزشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اصلاناراحت نشوخاهرجان پولاتوبیاربده من ، حاضرم منوبدبخت کنی وخودت خوشبخت باشی...  

منم شوهرم خیلی پولداره خانواده شوهرم منو جلوش خراب کردن همه چی روم ثابت کردن بعد ب شوهرم گفتن طلاقش نده زن بگیر اونم همین تصمیم داره الان دختر خواهر شوهرم با پسرا لاس میزنع بیست چهار ساعت سرش تو گوشی کسی نمیگ تو خرابی انگ هرزگی ب من زدن خدا کنارشون بشکنه شوهرم الان پی دختر بازی کار ماهم شب روز دعوا

😐