2777
2789
عنوان

اینقد بدبختی کشیدم ک

254 بازدید | 22 پست

انقد بدبختی کشیدم ک ب مورچه ای ک رو زمین راه میره حسودیم میشه،تو رو خدا قدر سلامتیتونو بدونید من الان نمیتونم از جام پاشم باید مامانم دستشو بذاره پشت کمرم.

نمیتونم راحت بخوابم چون پوستم درگیر سرطانه ب پهلو میخوابم اذیت میشم ب کمر هم همینطور

دوستان دارم زجررررکش میشممممم بخدا،برام دعا کنید😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه نذرکن انشالله خدابهت شفای عاجل بده ناامیدنباش

ناامیدنیستم بخدا درد دارم ن میتونم بخورم ن میتونم بخوابم پوست سینه م کامل کنده شده همینجوری خون میاد

دکترا هم میگن باس صبر کنی

ناامیدنیستم بخدا درد دارم ن میتونم بخورم ن میتونم بخوابم پوست سینه م کامل کنده شده همینجوری خون میاد ...

ان شاءالله خدا بهـت صبـر و تحمـل بـده عزیزم.

خـدا ب حُرمتِ سـر بُریـده ی حسیـن،غیـرت حضـرت عبـاس و صبر و غـم حضرت زینـب بهـت شفـاء ی کامل بده. 

سلام اسی خوبی 

خواهش میکنم جوابمو و بده

پرتو درمانی کردی؟دولتی رفتی یا خصوصی 

التماست میکنم یکم برام از عوارضش یا کاری گه باید بکنم توضیح‌بده

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

سلام اسی خوبی خواهش میکنم جوابمو و بدهپرتو درمانی کردی؟دولتی رفتی یا خصوصی التماست میکنم یکم برام از ...

سلام بله قبلا ۲۰ جلسه پرتو رفتم یکم پوستم سوخت ،دولتی رفتم

سلام بله قبلا ۲۰ جلسه پرتو رفتم یکم پوستم سوخت ،دولتی رفتم

سینه بود؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم