2777
2789
من خوره ی ویپادم قربونت برمخودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتمتسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتمپیش ...

ای بابا من الان کارکردم صفر هست ولی تا مرحله ۵ میلیون اومدم بالا اینو بدم میرم بعدی اسکرین بدم قبول دار میشی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیفهمم وقتی دارن اون همه سود میگیرن چرا باید پول هم خوابوند و امتیاز داشت؟۵ تومن گرفتم هر ماه ۷۰ سو ...

اگه یکجا پرداخت کنی سودش انقدر نمیشه. وام پشتوانه رو بهتره یکجا پرداخت کنی.قسط بندی کنی به ضررته

من خوره ی ویپادم قربونت برمخودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتمتسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتمپیش ...

عزیزم میگم من وام 10 تومنی پشتوانه رو گرفتم الان میخام 15 تومنی بگیرم میگه با بهبود رفتار مالی و اینا الان ده تومن تو حسابمه جند روزه بنظرت الان تسویع کنم بهم میده 15 تومنی رو؟؟ 

عریزم ببخشیددمن ی سوال داشتم من میخوام از وام برآیند استفاده کنم همون ک با سکه وام میده سی تومن نیاز دارم ب نظرت صد و پنجاه بذارم تو حسابم معتبر هست ی موقع مشکلی پیش نیاد و اینکه چقدر تو حسابم بمونه وام رو میتونم بگیرم الان پنج هزارتا سکه دارم

عزیز جان سلام روزتون بخیر 

یه سوال داشتم ازتون 

وام ده میلیونی رو امروز من نگاه کردم روی حساب پسرم  زده ۲۳ درصد سالانه 

اطلاع دارین حدودا چقدر سودش میشه ؟۴ ماهه؟

عزیزم من میخوام وام ۵۰ ویپادو بگیرم میشه راهنماییم کنی مرحله ب مرحله باید چیکار کنم

سلام عزیزم 

برنامه رو نصب میکنید

افتتاح حساب اینترنتی انجام میدی

درخواست کارت میدی

تو حسابت پول میذاری

به ازای هر یک میلیونی که 24 ساعت تو حسابت بمونه 10امتیاز میگیری

24ساعت اینطوری محاسبه میشه

12امشب تا 12 فردا شب هر پولی تو این بازه کم بشه از امتیازت کم میکنه

بسته به مبلغ وامی که میخوای باید امتیاز جمع کنی

مثلا مثلا مثلا میگه برای وام 30 تومنی باید 24000امتیاز داشته باشی

حالا یا شما میای پول بیشتر میخوابونی زودتر به این امتیاز میرسی

یا پول کمتر میذاری مدت زمان بیشتری میمونی امتیازت کامل شه

عریزم ببخشیددمن ی سوال داشتم من میخوام از وام برآیند استفاده کنم همون ک با سکه وام میده سی تومن نیاز ...

اگه اشتباه نکنم برای 30میلیون باید 24000یا 27000امتیاز داشته باشی 

اگه 27000امتیازم بخواد 18 روز این 150میلیون باید تو حسابت بمونه بدون اینکه چیزی ازش برداری