2777
2789

من الان ۱۲ ساله ازوواج کردم اولا شوهرم خودش میگرف ولی الان خیلی وقته ی دست کارد هم نخریدیم از طرفی خونه پدرشوهرمیم کابینت بندی نداره کلی پول دستم میاد حتی ی جا میشناسم قسطی میده ولی دلم نمیاد همش میگم شوهرم بخره اونم ک انگار ن انگار .همش پس انداز میکنم همین ک ی تومن شد میدم لباس اینا میخرم مثلا با شوهرم ی حرف کوچیکم بشه میگم بدرک برا خونه این وسیله بگیرم ولی میخام ازاین ماه هرماه شده ی وسیله کوچیک در حد ۲۰۰ ۳۰۰ بگیرم برا خونه شما ها چیا میخرین و چجوری میخرین هرچن وقت 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من هیچی نخرید م همه جهیزیه امه

چن وقته ازدواج کردی

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه خرید رو نمیشه توضیح داد که 

ولی من یه جا رو میشناسم خیلی لوکسه 

هربار میرم کلی خرید میکنم 

بعدم دعوام میشه پشیمون میشم چرا پولامو دادم برای خونه خرید کردم😂😂😂

قانون ندارم،معمولا دم عید سرویس چایخوری در حد قندان و فنجان و سینی رو نو میکنم اونم نه هر سال

یه موقع خیلی مهمانی می دادم در سال حداقل سه چهار بار شصت هفتاد نفر دعوت میکردم اون زمان خیلی وسیله میخریدم ولی این یکی دو سال اخیر،مهمانی بزرگ نداشتم خیلی وسیله عوض نکردم 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

هر وقت نیازم‌شد مگه واجبه هرماه بخری انبار کنی دورت از اونجایی که خونه پدر شوهرتین پولشو پس انداز کن یه تومنی میگی میشه جا لباس طلا بخر هروقت رفتی خونه خودت یهو یه چیز بزرگ مثل مبلمان رو عوض کن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

منم چندماهی  یبار یموقع از یه چیزی مثلا وسایلای اشپزخونه خوشم بیاد میگیرم بعضی وقتا هم میبینم مثلا سه ماه چهارماه هیچی نگرفتم واقعا ادم نمیرسونه بخاد هر دفعه که میری یه چی بخری لامصب همه چیم گرووون 

هر وقت نیازم‌شد مگه واجبه هرماه بخری انبار کنی دورت از اونجایی که خونه پدر شوهرتین پولشو پس انداز کن ...

اخه خونه نداریم ک فعلا ۱۲ ساله نشستیم شوهرمم میگه اینجا مال ماست 🤣اینم بگم ب بقیه پسراش خونه داده ب مانداده برااون میکه ولی من خودمم اینجارو دوس ندارم از طرفی اره ی تومن جمع میکنم ولی گو مگه ب ی تومن طلا میدن 

اخه خونه نداریم ک فعلا ۱۲ ساله نشستیم شوهرمم میگه اینجا مال ماست 🤣اینم بگم ب بقیه پسراش خونه داده ب ...

ازه سکه پارسیان بگیر بعد از یه مدت که سکه هات زیاد شد میتونی باهاش یه گردنبندی النگوی گوشواره ای جیزی بخری 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
۱۲ ساله نشستین چرا کابینت براش نزدین؟ انگار موندگارین دیگه

اخه من نمیخام اینجا بمونیم میگم ب ما هم زمین جدا بده بریم بسازیم ن ک با جاریم تو ی ساختمون باشیم بعدشم از کجا معلوم اصلا داد بهمون اومدیم زد و پس فردا ندادخدا نکرده چیزیش شد مال ورثه میشه