2777
2789
عنوان

جاری فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 59 پست
همونقدری که اون حق داره منم دارم فضولم خودتی بروگمشو ازتاپیکم 😑

قشنگ از تاپیک هات مشخصه چقدر فتنه ای و سرت توی زندگی دیگرانه.مخصوصا جاریت اصلا چشم دینشو نداری.خیلی جالبه که شما فضولی کردید بعد ک طرف ناراحت شده و قهر کرده بعد بهش میگی فضول....

باشه من اصلا ب شوهرت کاری ندارم قطعا خواسته کمک کنه ولی جاریت نذری خودشون بوده دوست داشته بهترین مواد رو برای نذریش بخره.

شخصیتت از حرف زدنت کامل پیداس چه وزه ای هستی. خودت گمشو از زندگی جاریت فتنه خانم.

من طرف حقم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره شاید ی بی اخترامیایی به آدم میکنن زندگی ارزش اینقدر دل شکستن نداره کلا کسی که داماد یا عروس میگی ...

دقیقا منم عروس دوماد فرقی ندارن هردو به یه اندازه عزیزن فرقش اینه که عروس بایدکارکنه صداشم درنیاد

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
دقیقا همییناز رفتارم پوششم که ازادتر اینکه کمتر کار میکنم و به اون گیر میدن و...همه حرص میخوره شدییی ...

بزارهرکاری میکنه بکنه توهم خوش باش

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
2803
یه سوال چرا فکر میکنی از روی حسادت خونتون نمیاد شاید رفت و آمد دوس نداره . یا از رفت و آمد با شما خو ...

از روی حرفاش متوج میشم دیدی وقتی یکی دوس نداره بره خونه یکی حداقل میبینه طرفو یه سلام علیک و احترامی‌میکنه فقط نمیره خونه طرف وگرنه سلام و احوالپرسی رو داره ولی جاریم فک کن خودشون عروسی کردن یکماه بعد عروسیش رفت مبلمان خرید من با اینکه  دوسال تقذیبا زودتر ازدواج کرده بودم یکسال بعد که اینا مبل گرفتن ما رفتیم مبل گرفتیم پول جور نمیشد مبل بخریم خلاصه اقا این تا فهمید اومده چشمشو درشت میکنه ابروهاشو میبره بالا با یه لحنی میگه شما اینقد میلیون دادین مبل خریدین؟؟ بنظر من ادم نباید اینقد هزینه مبل کنه شاید سه چهار سال دیگه ادم بخاد عوض کنه مبلشو یه مبارک باشه هم نگفت ولی من هر چی میبینم خونش میگم مبارک به خوشی استفاده کنی 

ادم وقتی با کسی چشم هم چشمی نداره حسادت نداره رو خونه و زندگیش مشکلیم نداره چه دلیلی داره بخاد اینقد بد باشه بی احتزامی کنه 

قشنگ از تاپیک هات مشخصه چقدر فتنه ای و سرت توی زندگی دیگرانه.مخصوصا جاریت اصلا چشم دینشو نداری.خیلی ...

فتنه خودتی تویی که توزندگیم سرک کشیدی روان پریش که انقدر حرص میخوری به توچه اصلا نفهم نذری ماله ماست وزه بروگمشو ازتاپیکم وزه 

از روی حرفاش متوج میشم دیدی وقتی یکی دوس نداره بره خونه یکی حداقل میبینه طرفو یه سلام علیک و احترامی ...

این چیزی که تعریف کردی خیلی از حسادت نیست . بیشتر به نظر میرسه از اینکه تو یه ساختمون زندگی میکنید ناراحته ‌. یا از معاشرت با خانواده ی همسر خوشش نمیاد و مجبوره شرایط رو تحمل کنه 

بازم خودت بهتر میدونی . شاید پیش زمینه های دیگه ای هم دارید که حس میکنی حسادته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه     #حامی_حیوانات #وگان #childfree
2804
خداروشکر که خونت نمیاد من جاریم خونمون میاد توهمه چیز سرک میکشه میره به خانوادش میگه دیدم یباردخترش ...

والا من خودم جاریمو جور کردم برا برادروهرم حالا برا من کلاس الکی میزاره من دلم میخاس یه جاری داشته باشم با هم مثه دوتا دوس باشیم بریم بگردیم بازار بریم خرید خلاصه اینجوریاس خودم خیلی خون گرمم دلم میخاد صمیمی شم ولی اون خیلی خونسرده البته طبیعتش اینجوری هس من نقصیری نمیگیرم ازش دیگه طبیعتا اینمدلیه منم فاصله گرفتم ازش هر کی زندگیه خودشو میکنه 

والا من خودم جاریمو جور کردم برا برادروهرم حالا برا من کلاس الکی میزاره من دلم میخاس یه جاری داشته ب ...

عزیزم نی نی یار روبرام تگ میکنی 

این چیزی که تعریف کردی خیلی از حسادت نیست . بیشتر به نظر میرسه از اینکه تو یه ساختمون زندگی میکنید ن ...

خیلی اتفاقات هس که ادم میتونه تشخیص بده 

ولی شمام درست میفرمایین ممکنه این دلایلم باشن 

به شدت خونسرده جاریم و اجتماعی نیس یعنی خانوادتن اینجورن طبیعتشون اینه نمیشه خرده گرفتانشالله همه صحیح و سالم باشن هر کسی تو خونه خودش نشسته زندگیشو میکنه عمر میگذره من اصن دلم نمیخاد کسیو از خودم برنجونم منتهی اینقد ناراحت میکنن ادمو که دیگه ادم رد میده واقعا

2805
چرا چیزی شده؟؟من بلد نیستم والا خیلی سردرنمیارم

این کاربر جوجو زشت هست توتاپیکم میخوام تعلیق بشه

این چیزی که تعریف کردی خیلی از حسادت نیست . بیشتر به نظر میرسه از اینکه تو یه ساختمون زندگی میکنید ن ...

گلم شما بلدی نی نی یار روتگ کنی

حالا خدایی خوارشورا خوبن نمیزارن عروسا کار کن دیگه بحث همه جا هست گلایه هم تا دلت بخواد

عشقم شمابلدی نی نی یار روتگ کنی

2801