2777
2789
عنوان

میخام برم سمت طلبه گی

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگ علاقه داری و میتونی حرمت اون مکانو همیشه حفظ کنی برو

خیلی ارامش داره و حس میکنی ک چقدر ب امام زمانت نزدیک شدی

علاوه بر مسائل دینی و مذهبی ، دیدت نسبت ب خیلی از مسائل دیگ مثل سیاست اقتصاد منطق فلسفه و مهتر از همه اخلااااق باز میشه و حتی توی صحبتت با دیگران هم معلومه تاثیرش

از لیساس فارغ التحصیل دانشگاه ، لیسانس فارغ التحصیل حوزه خیلی پر تر و فن بیان عالی تر و اطلاعات بیشتر رو دارا هست شخص

میخای احکام دین یاد بگیری یه رساله و نهج البلاغه هم بخونی بسه لازم نیست بری تو جمع اون ادمها، ببین تو اقواممون از حجت الاسلام و امام جمعه و... داریم همه فرار میکنن ازشون حتی مذهبیاش. همه بدشون میاد ازشون از بس فضولن و خشک مقدس، عروسی رو عزا میکنن. عمه ام طلبگی خونه الان بیست ساله ندیدمش از بس رو مخ بود. همه بدشون میاد ازشون،عروسی دختر خودشو عزا کرد عروس داماد از مجلس فرار کردن حتی نمیذاشت کسی دست بزنه یا دایره بزنن. عروسی عین عزا. اه اه بیزارم ازشون

باید به کجا رفت برای ثبت نام ؟ یا اینترنتیه؟

چند سالتونه هست و آل کدام استان هستید . به مدرسه های حوزه علمیه برید و اگر نشد با مرکز مدیرت استان تون مراجعه کنید .ولی سعی کنید از چند تا حوزه علمیه پرس و جو کنید 1مراد دوره تثبیت هست و سریع اقدام کنید

من با اینکه مذهبی ام اصلا علاقه ای به دروس حوزوی و محیط حوزه ندارم.

برو دانشگاه تا با واقعیت اجتماع رو به رو بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
از دقیق ن ولی لباس ملاک نیست ملاک اینکه 4نفر گمراه را به راه درست میکشونی و خدا دوست میشی آدم ها را ...

تو فکر میکنی این کارا رو میکنی اما نتیجه عکس میده عزیزم به جاش ازت فراری میشن میگی نه صبر کن و خودت ببین. همون یه ذره اعتفادشونم ول میکنن. ما داشتیم دیگه تو اقوام نزدیک که پسر روحانی حجت الاسلام رفت مسیحی شد. کار نگیرین اینقدر به ملت بذارین خودشون بفهمن به جای این موعظه ها از بس همین کارا رو کردین ملت همون یه ذره اعتقادم دارن از دست میدن و میرن بی دین و مسیحی و زرتشتی میشن. 

من با اینکه مذهبی ام اصلا علاقه ای به دروس حوزوی و محیط حوزه ندارم.برو دانشگاه تا با واقعیت اجتماع ر ...

ولی الان که هیچ ولی عالم دینی شیعه لازم هست تا شیعه پروری نه .

واقعیت م میگه مغز خر خوردی .

سهیمه ایثار گر داری . برادر .... و سهمیه کنکور ام دارم ولی باز برم حوزه 🌈😅 خیلی ها میگن خرم ولی واقعانی .

خوبه برم یا بعد از تحصیلات و دانشگاه برم ؟؟؟

خیلی ها بهم میگن دیپلم .جسارت ن چرا میشه بیشتر توضیح بدهید ؟؟

چون ممکنه فردا پس فردا پشیمون بشی از حوزه رفتن و ادامه ندی ! برای ادامه ی زندگیت خیلی بده تحصیلاتت زیر دیپلم بمونه 

بعدشم به فرض که پشیمون هم نشی فردا پس فردا میخوای ازدواج کنی بچه دار بشی داشتن حداقل دیپلم خیلی مهمههه

ولی الان که هیچ ولی عالم دینی شیعه لازم هست تا شیعه پروری نه .واقعیت م میگه مغز خر خوردی .سهیمه ایثا ...

برو دانشگاه حداقل علوم ایلامی و دین شناسی بخون یا فلسفه اسلامی ولی حوزه نرو مگر که بخوای همه تا میبیننت فرار کنن. 

تو فکر میکنی این کارا رو میکنی اما نتیجه عکس میده عزیزم به جاش ازت فراری میشن میگی نه صبر کن و خودت ...

خوب همه جا آدم خراب پیدا میشه .

و این تازه کی ندارع ولی در کل پسند میکنید 

و اینکه جسارت ن وفردا اگر به دخترتونم خواستگار طلبه بیاد قبول میکنید ؟؟؟

خوب همه جا آدم خراب پیدا میشه .و این تازه کی ندارع ولی در کل پسند میکنید و اینکه جسارت ن وفردا اگر ب ...

هرگز قبول نخواهم نکرد درضمن من مجردم. خودمم خواستگار حجت السلام داشتم و ردش کردم. حتی خوشم نمیاد کلمه ای باهشون حرف بزنم. بی دین هم نیستم.