2777
2789

عزیزم عوارض اینه بعد سقط ۱۵ کیلویی کم میکنی البته برای هر بدنی متفاوته ولی عوارض فکر نکنم داشته باشه یکم لرزت میگیره موقعه مصرفش و حال تهوع ک باید تحمل کنی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چند سالته ؟توی تاپیک قبلیت دیدم میدونم چرا دنبال سقط هستی خواهرانه بهت میگم هر جور شده سریع سقطش کن و سعی کن آینده جدید و خوبی واسه خودت بسازی مطمعن باش اون بچه بدون پدر با این شرایط بدنیا بیاد واقعا هر روز به خودت لعنت میفرستی ولی سعی کن بری دکتر اینجوری عفونت میگیری و خطرناکه برو با ماما یا دکتری صحبت کن کمکت کنه 

عزیزم چند سالته ؟توی تاپیک قبلیت دیدم میدونم چرا دنبال سقط هستی خواهرانه بهت میگم هر جور شده سریع سق ...

دکترا کمک نمیکنن برای سقط رفتم پیششون نگفتن چهجوری‌ باید مصرف کنی

کسی اگه طریقه مصرفشو میدونه بگه نمیدونم چه جوریه

الان چند وقت هست بارداری ؟سقط سخته به خونریزیه شدید می افتی و درد هم داره ولی قابل تحمله فقط باید به طور کامل تخلیه بشه ذره ای بمونه باعث عفونت میشه باید بعدش سونو گرافی بری ببینی نمونده باشه در صورت نیاز آنتی بیوتیک هم باید بخوری ولی من خودم تجربه استفاده از این دارو رو ندارم کاش دکتر میرفتی

۱۴ هفتمه

وای چقدر دیر اقدام کردی الان سه ماهم تموم شده بچه بزرگه کاش زودتر اقدام میکردی سقط هر چی بالاتر باشه سخت تره خونریزی شدیدتر نمیخوام بهت استرس بدم ولی حتما بایدبیمارستان بری من خودم متاهلم و تازه ۱۹ روزه کورتاژ شدم بچه ام ۱۲ هفته بود خود به خود سقط داشت میشد من اتاق عمل رفتم کلیخون ازم رفت کورتاژم کردن هنوزم با این همه رسیدگی و درمان و دارو درگیرم و یکم عفونت گرفتم 

اااوه من برم بیمارستان پام گیره که

تنها راهت اینه یه ماما یادکتر زنان پیدا کنی و خودش کمکت کنه تا مشکلی واست پیش نیاد اگه توی خونه هم سقط کنی بعدشباید بری سونو گرافی و بازم دکتر که ببینه مشکلی نباشه

۵ سال پیش میخاسم مصرف کنم ولی خدا دستمو گرفت نذاشت مرتکب چنین گناه بزرگی بشم

چرا وقتی اطلاع ندارید حرف می‌زنید این خانوم از دوست پسرش بار داره . گردن هم نمیگیره چرا همینجوری میگید که بجه شو نگه دار