2777
2789
عنوان

فقط آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 57 پست

من تو نامزدی سرطان گرفتم پام موند و هفت ساله داریم زندگی میکنیم همه مثل هم نیستن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم ببخشید فضولی میکنم ولی اگه یه مرد یه زن رو بخواد میمونه پاش عمو و زنعموی من ۲۵ساله بچه دار نشدن و اینکه همه ی خواهرای زنعموم حامله نشدن و شوهرشون یه زن دیگه گرفته ولی اصلا عموی من اینطوری نیست وقتی ام بهش میکی برو لاقل یه زن صیغه کن یه بچه گیرت بیاد بهش برمیخوره میگه نه دوسش دارم خودش واسم باشه بسه

بله همه مردها عین هم نیستن گلم درمان شد بیماریت انشالله

بله عزیزم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خداروشکر گلم خدارو صد هزار مرتبه شکر ایشالا دیگه هیچ مریضی نگیری گلم ببخشید فضولی میکنم سرطان چی داش ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی 

برای من معده بود

چه وفادار 🤣🤣🤣🤣🤣صادقانه بگم من بودم ول میکردم

بله خب همه ک بامعرفت نمیشن بی معرفت مثل شمام زیاده اگه برعکسش برادشما دور از جون اتفاق بیوفته طرف ولتون کنه خوشت میاد ؟

ببین عنوان تاپیک رو بد مطرح کردی 

مردا کسی رو که دوسش دارن ول نمیکنن 

وقتی دیدی طرفشونو ول کردن بدون دوسش نداشتن که ولش کردن تمام مردا برای ول کردن کسی که دوسش ندارن هرچیزی رو بهانه میکنن مریضی بچه دار نشدن همه بهانس دوستت داشته باشن هرگز ولت نمیکنن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند گمان می‌برند پرواز نوعی بیماریست!