2777
2789
عنوان

چجوری اولویت باشیم

645 بازدید | 35 پست

سلام قشنگا 

بچه ها شما اولویت همسر یا دوست پسرتونین 

چجوری میشه اولویت بود 

دوست پسر من حس میکنم اصلا منو اولویت نمیزاره مثلا این روزا هیئت دیروز و امروز اصلا تماس نگرفته پریروزم در حد چند ثانیه فقط گفته درگیره 

به نظرتون چطوری بهش بفهمونم من ناراحتم اینطوری 

هرموقع چیزی میگم میگه باز غر میزنی 

به نظرتون چیکار کنم الان کلی گریه کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزد منم همینه

کاری نمیشه کرد طرف باید خودش ادم باشعور و فهمیده ای باشه بعدشم عزیزم طرف دوس پسرته خودتو درگیرش نکن خیلی راحت میتونی ولش کنی اسمش ک تو شناسنامت نیست مجبورت کنن بمونی باهاش

ولش کن بابایه تروخدا 

مردم دیگه بچه هاشونم اولویتشون نیستبعد از پسر غریبه انتظار داری؟؟؟ 

باز ازدواج کرده بودید یه چیز 

بعدم ادما خودشون مشخص میکنن کی اولویتشون باشه زوری نیست

‌یعنی این ک زیاد نرو سمتش بعضی وقتا بزارش تو حس دلتنگی نگرانی بزار جای خالیت و احساس بکنه

اها ینی تشنه نگهش داری درسته؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزم منم نامزدم زنگ و پیام نمیده و منم همیشه زیاد پیگیر بودم بنظرت از این ب بعد چیکار کنم ک درست بش ...

بی اهمیت باشه پیگیر نباش خودتو با آشپزی کلاس رفتن تو گوشی زبان خوندن کیک پزی نت بزن انجام بده هرروز سرگرم کن وقتی زنگ میزنه حال بپرسه بگو عزیزم کاری نداری من کار مهم دارم اینقد اینجوری کن پیگیرت میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دقیقا منم همین مشکلو داشتم این چند روز بخاطر دسته و هیئت 😂😂 اصلا چیزی نگو ولش کن خودت زنگ بزن بهش با انرژی خوب صداتو شاد نشون بده حالتو خوب کن یه کاری کن بهش حسه خوب بدی بعد بگو کار دارم باید برم که دلش تنگ بشه قطع کن دیگه زنگ نزن منتظر بمون خودش زنگ بزنه پیامک نده به هیچ وجه اصلا غر نزن ولی اگه دیدی تا چند روز دیگه بازم اینجوری بود و عوض نشد دیگه کم کم سرد بشو مشکلتو بگو بهش