2777
2789
عنوان

حامله ام حالت تهوع شدید دارم دمیترون ام اثر ندارد 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 78 پست
یکی میگه بنت الهدی یکی میگه مهر یکی باز رضوی 🤷🤷🤷🤷

بنت الهدی عااااالیه 

مهر زیادی الکی گرونه سزارین بدون بیمه تا ۳۰ تومن در میاد

رضوی شنیدم فقط امکانات هتلینگش خوبه

سینا چرا نمیری از همه نظر حرف اول و میزنه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با سابقه دو‌تا بارداری هیچی روم اثر نداشت حتی سرم و آمپولش

بعضی یه دوره ست و تمام میشه مثلا تا حدودای ۴ ماهگی و بعضیا مثل من تا ته بارداری همراهشونه 😑

بدترین روزام اون روزا بودن

ایشالله شما خوب بشی 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بسلامتی ان شاءالله 

برو بهداشت بگو قرص ویتامین D3 میخوام صبحا قبل ناشتا بخور آب رو آتیش

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
معلوم نیست شایدچون دیگران دوست دارن پسرباشه میگن پسرهشکمت خیلی بزرگه؟

نه عزیزم اطرافیانم اصلا اینجوری نیستن اتفاقا

مثلا دوستای صمیمیم میگن به تو دختر نمیاد حالا دلیلشون چون پر سر زبونم 🤣دختر خالم ۱۴ سالش بیشتر نیس میگه من از اول که گفتی حسم گف پسره

نمیدونم مگه چمه که فقط پسر بهم میاد جالبه یکی واسم حدس دختر نزد

و جالب تر اینکه خودم میگم دختره😍فقط نظر خودم تنها اینه😅

من با سابقه دو‌تا بارداری هیچی روم اثر نداشت حتی سرم و آمپولشبعضی یه دوره ست و تمام میشه مثلا تا حدو ...

موندم چرا ما اینطوری ام بقیه حامله میشن انگار ن انگار

دارم باید ناشتا بخورم ژله ایه

برا من کچی ریز هست خود بهداشت داد قبل ناشتا میخوردم آب رو آتیش بود خداروشکر

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو