2777
2789
عنوان

سرطان معده کودک

298 بازدید | 9 پست

سلام خانوما 

میشه اگه اطلاعی ندارین بگین بچه ها سرطان معده میگیرن بچه ای تاحالا شنیدین یا دیدین

خیلی میترسم

دور از جون

دخترم چند ماهه همش شکم درد داره چند روزه هم گاهی بالا میاره😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه سرطان میچسبونی به بچه چه مادری تو 

ببین دختر من از هشت نه ماهگی تا شیش سالگی مدام دلدرد و استفراغ داست مثل بچه های دیگه نمیتونست خیلی پرخوری کنه همه خوراکی هارو بخوره اندسکوپی و آزمایش و کلی دکتر بردم آخر فهمیدم معدش حساس باید مراعات کنیم استرسی که می‌شد بدتر می‌شد مثلا موقع مهد رفتن به مرور خداروشکر بزرگ تر که شد بهتر شد نگران نباش آنقدر زود اسم سرطان نزار رو بچت دور از جونش 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این چه حرفیه سرطان میچسبونی به بچه چه مادری تو ببین دختر من از هشت نه ماهگی تا شیش سالگی مدام دلدرد ...

بخدا دیوونه شدم هرجوری دارویی شربتی دکترا نوشتن دادم ولی خوب نمیشه یعنی درمان دردشو پیدا نمیکنم اعصاب نمونده دیگه واسم از اون مریضی خیلی میترسم 

بچه شما چون از بچگی بوده احتمالا رفلاکسم داشته این بعد سرماخوردگی یهو اینجوری شد 

دیگه نمیدونم چه دکتری ببرم چیکار کنم

بخدا دیوونه شدم هرجوری دارویی شربتی دکترا نوشتن دادم ولی خوب نمیشه یعنی درمان دردشو پیدا نمیکنم اعصا ...

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن تهرانی؟ ببین دختر من آخرین بار خون بالا میاورد آنقدر بالا آورده بود بردیم بیمارستان طبی کودکان تو یافت آباد تازه تاسیس کردن اونجا پیش یه خانم دکتری که اسمش یادم نیست یه قرص پیشنهاد داد مثلا مثل امپرازول صبح به صبح بخوره گفت فقط یکم گرونه گفتیم اصلا مشکل نداره نوشت از همون داروخونه بیمارستان خریدیم چهارصدوخورده ای بود به مدت سی روز فک میکنم هرروز صبح یک ساعت قبل صبحانه دادم دخترم واقعا خوب شد عاااالی بود اون قرص 

باز سئوالی داشتی بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا دیوونه شدم هرجوری دارویی شربتی دکترا نوشتن دادم ولی خوب نمیشه یعنی درمان دردشو پیدا نمیکنم اعصا ...

نه رفلاکس نبود دخترم هیچ چیزی تو اندسکوپیش دیده نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمشو پیدا کردم دکتر مژگان عمراعلائی بود فکر میکنم ایشون گفتن ببرید پیش متخصص گوارش ولی این قرص پیشنهاد دادن استفاده کردیم آنقدر جواب داد که پیش دکتر گوارش چند بار برده بودم هیچ جوابی نگرفته بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمشو پیدا کردم دکتر مژگان عمراعلائی بود فکر میکنم ایشون گفتن ببرید پیش متخصص گوارش ولی این قرص پیشن ...

چه دکتری بودن والا سه بار فوق تخصص گوارش بردم دیگه اخرسر بهم گفت خب شبا چیزی بهش نده چی میشه هم شب غذا خوردن ضرر داره عوض درمان کردنش اون حرفو بهم زد