2777
2789

کِی پر بوده

همیشه همینه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی همینه پنیر باز می کنی جعبه بزرگ نصف جعبه توش پنیره . دزد خونه است بعد همینا سینه میزنند نذری میدم نماز میخونن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بعضی موقع ها اینجوری شده خودم دیدم توی یه کارتن همش سرخالی بود فکر کنم اونایی که اونجا کار میکنن یهو هوس پفک کردن از سر هر کدوم یکم برداشتن که خیلی ضایع نباشه🤣

کاربر آقا
عزیز من خودم توی یکی از کارخونه های صنایع غذایی مشغولم گاها اتفاق می افته از این دست اشتباها که سهوا ...

چرا اون سهویا به ما میوفته همیشه؟

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

مغزیجات بخر یکم تفت بده شور کن بخور حیف پول که بابت پفک و..هدر بره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چرا اون سهویا به ما میوفته همیشه؟

محصول طبق وزنی که روی بسته نوشته شده بسته بندی شده بزرگی پلاستیک نباید ملاک قرار بگیره دفعه بعد که خرید کریدن بزارین رو ترازو.. حالا این وسط شاید دستگاه یکی دوتا بسته اشتباه بسته بندی  کرده باشه ولی اینکه میگین همیشه اینجوریه بی انصافیه چون کارخونه کنترل کیفی داره امکان نداره همه بسته ها اشتباه شده باشه

2810