2777
2789

الان ترشحاتم یه لایه سفید هست انگاری پوست داخلی رحمم یه لایه کنده میشه و دفع میشه . اینا عفونته اره؟ 

چون ترشحات معمولی اینجوری نیس که؟

دیدین پوست کف دست میمونه تو آب و کنده میشه؟ مثل اونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم پماده را میگی؟من گاهی ترشحات پنیری شکل دارم میگن عفونت قارچیه

عزیزم اسم نداره .ترکیبیه دکتره داروخونه دادم گفت چون عفونتت مقاومه داروی معمولی تاثیر نمیکنه

تا حالا پیش نیومده اینجودی که میگی مثل پوست. اما عفونت قارچی حالت تکه تکه های سفیده مثل پنیر البته ب ...

دقیقا اینم همونه . عزیزم رفتم داروهای تکراری میداد خوب نمیشدم اینسری رفتم با خانم دکتره داروخونه مطرح کردم اینو پیشنهاد داد

خوده کرمه خشک شده و میاد بیرون

فکر نمیکنم . پماده خودش میاد بیرون متوجه میشم . این پوسته هست از جنس بدنمون الان هشت روزه استفاده‌میکنم دیروز وپریروز این ترشحات رو داشتم

دقیقا اینم همونه . عزیزم رفتم داروهای تکراری میداد خوب نمیشدم اینسری رفتم با خانم دکتره داروخونه مطر ...

ببین عفونت قارچی اگه میخوای درمان بشه باید رطوبتو ازش بگیری

لباس زیر نپوش ققط دامن بپوش

از دستمال توالت هم اصلاااااا استفاده نکن چون خودش عامل عفونته

با سشوار یه مدت خودتو بخشکون

خوب میشی ایشالا

الهی به امید خودت...  
استفاده نکن هر چیزی ک علائم کم نکنه بی فایده است شما ک بدتر شدی

بله بعد از هفت روز هنوزم خارش دارم الان باید خوب میشد.ترشحات رو حالا گفتم داره رحمم رو پاکسازی میکنه ولی خارش چی

ببین عفونت قارچی اگه میخوای درمان بشه باید رطوبتو ازش بگیریلباس زیر نپوش ققط دامن بپوشاز دستمال توال ...

ایشالا . بیشتر از یکساله درگیرم .میره و میاد .کلافه شدم دیگه

بله بعد از هفت روز هنوزم خارش دارم الان باید خوب میشد.ترشحات رو حالا گفتم داره رحمم رو پاکسازی میکنه ...

لطفا استفاده نکن منم ی دارو گیاهی دادن علائم هی بدتر میشد ترشحات عجیب خارش سوزش داشتم لوله م هم بعد اون قضیه بسته شد بعد ها ک با چند تا دکتر مشورت کردم گفتم التهاب شدید تر شده باکتری قارچ بیشتر بوجود اومده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170
لطفا استفاده نکن منم ی دارو گیاهی دادن علائم هی بدتر میشد ترشحات عجیب خارش سوزش داشتم لوله م هم بعد ...

ای وای . متاسفانه استفاده کردم همشو دیشب اخرش بود . باید برم دکتر ببینم عفونتم تا چه حده