2777
2789

همون فاکتور های سندروم بررسی میکنه!!؟ 

من مرحله اول نتونستم برم آزمایششو الان مرحله دوم هم مثل همونه؟ دکتر مینویسه برام اگه بگم؟ 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودش کامل می نویسه برو دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز فاکتور های غربالگری اول فقط تا ۱۴ هفته مشهوده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نه خیر ، دو غربالگری کاملا متفاوت هست

دوستم ماماست گفت یکی هستش فقط دومی یک فاکتور بیشتر داره 

خواستم از مادرهایی که تجربه دارن بپرسم ببینم چجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرحله دوم فقط سونو داره

یه آزمایشی که تو 16 هفته میگیرن 

من خودم سر بارداری اولم ندادم غربالگری دوم چون ان تی خوب بود

ولی الان اصلا یادم نبود تو یه روز باید سونو و آزمایش برم سونو دادم ولی آزمایش نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستم ماماست گفت یکی هستش فقط دومی یک فاکتور بیشتر داره خواستم از مادرهایی که تجربه دارن بپرسم ببینم ...

دوستت به دوباره درساشو بخونه ، غربالگری اول و دوم هیچ ربطی بهم ندارن اولی ان تی پشت گردن یا همون علائم سندروم داون هست دومی انومالی اسکن یعنی بررسی اجزای داخلی شکم و مغز و سلامت دست و پا ها و انگشتان

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
یه آزمایشی که تو 16 هفته میگیرن من خودم سر بارداری اولم ندادم غربالگری دوم چون ان تی خوب بودولی الان ...

برای ان تی هم آزمایش خون داره هم سونو ولی برای آنومالی که هفته ۱۸ به بعد هست فقط سونو هست اگر خدای نکرده مشکلی باشه آزمایش تکمیلی می نویسن 

دوستت به دوباره درساشو بخونه ، غربالگری اول و دوم هیچ ربطی بهم ندارن اولی ان تی پشت گردن یا همون علا ...

آن تی نمیگم خانم😂

آزمایش 16 هفته غربالگری میگم

شما کجا درس میخونی عزیزم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35