2777
2789
عنوان

مامانا زردی بچم هنوز تموم نشده چهل روزشه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
پسر من۱۲ و خرده ای بود بیمارستان بستری شد و کلی کار گیاعی بکار نیومددو روز اوردبم خونه ارومش مبکردم ...

من دیگه دستگاه نیاوردم خونه فقط دکتر گفت جاشو خنک کنم اونم از شانس کولر جواب نمیده ک ب زور خونه رو‌خنک میکنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بچم. دو ماهشه هنوز داره کم کم میره خوب میشن نگاه که یه طرف میکنه گوشه چشمش داره هنوز

تست جدید گرفتی ببینی چنده ؟ شیر خودتو میدی،؟

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
شیر خودم ر میدم نه تست نگرفتم

اولش چند بود ؟  دکتر گفت دمای خونه اصلا نباید سی درجه بشه 

هوا خیلی گرمه اگه خنک بود زودتر خوب میشد 

دکتر هم گفت داره ولی از خطر گذشته

شما گرمی میخوری ؟ اخه میگن نباید گرمی خورد 

ولی دکترا بعضیاشون میگن تاثیر نداره

شما گرمی میخوری ؟ اخه میگن نباید گرمی خورد ولی دکترا بعضیاشون میگن تاثیر نداره

من همه چیز میخورم ببین زردی برا بچه 37 هفته به بالا تا دو هفته خطرناک. هست و برای زیر 37 هفته تا یک ماه بقیش اگر هم باشه چیز مهمی نیستیم کم دفع میشه خودش من بچم نارس بود تا یک ماه رعایت کردم بعد اون نه 

یازده بود قبل شیر دادن 9 و نیم 8 روز بعد تولد یه بار هم سه روز بعد یعنی 11 روز بعد تولد 9 و دو بوددی ...

ایشالا ک سریع تموم بشه این زردی نینی هامون 🙏🏻

من امروز اینجا خوندم بعضیا میگن بچه فاویسم داشته باشه زردیش طولانی میشه ، جدید بود برام

من همه چیز میخورم ببین زردی برا بچه 37 هفته به بالا تا دو هفته خطرناک. هست و برای زیر 37 هفته تا یک ...

راستی واکسن دو‌ماهگی زدید ؟ با وجود زردی میشه زد؟