2777
2789
عنوان

دوست پسر یا همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گزینه ای هم هست به نام خویشتن داری البته سخته ها ولی خب میشه تا اینکه ادم مناسب پیدا بشه البته نه اینکه بری با ادم ۱۵سال بزرگتر ازدواج کنید خیلیه اختلاف سنی 

بعدم مردی که کار درست درمون داشته باشه از قبالش میشه به جتهای بهتر رسید تو زندگی یعنی پیشرفت کنه 

بعدم میگی جوون پولدار و ال و بل خب مگه نباید ادمم از لحاظ مالی هم سطح  باشه یا نزدیک بهم ؟  پسر پولدار دختر فقیر رو میخواد چکار اون برا فیلم هاست😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
گزینه دال هیچ کدامخودت کار کن و مستقل باش وبایکی ک هم سطح خودته یا چندپله بالاتر ازدواج کن من رفتم ب ...

یه مشکل من اینه که نمیخوام تا ۳۵ کار کنم و بعد ازدواج کنم....من زودتر میخوام....کارمم میکنم و پولمم درمیارم اما خداییش تا ۴۰ مجرد نمیشه موند...دخترم

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
چرا؟

ازهمه لحاظ گفتم ۱۰۰۰ پله ازمن بالاتره هم پول_هیکل_قیافه_شغل_تحصیلات و.... ببین من خانوادم وضعشون متوسط ولی اون خیلییییی بالاعه جوریه ک نمیتونیم همو درک کنیم انگار دوتافرهنگ مختلف باعقاید و افکار متفاوتیم🙃💔

یه گزینه ای هم هست به نام خویشتن داری البته سخته ها ولی خب میشه تا اینکه ادم مناسب پیدا بشه البته نه ...

والا پسر پولدار زن فقیر میگیرن دوتا تو فامیل داریم.....اما خب نگاه بابا به پایین دارم اونم سخته....

اخه موضوع اینه که شاید ادم مناسب هیچوقت نیومد.....و شاید خیلی دیر اومد....اونوقت چی

ازهمه لحاظ گفتم ۱۰۰۰ پله ازمن بالاتره هم پول_هیکل_قیافه_شغل_تحصیلات و.... ببین من خانوادم وضعشون متو ...

این شوهر ارزوی خیلیاس....برگردی با همسطح ازدواج میکنی؟

می‌دونی مشکل کجاست مشکل اینکه ازدواج با دختر ایرانی یا رل زدن از ازدواج یا رل زدن با دختر ملکه اسپان ...

اونکه درسته ولی خب دختر ملکه اسپانیا یا دختر بیل گیتس به این راحتی قبول نمیکنن وگرنه از نظر هزینه خیلی فرقی ندارن

کاربر آقا
والا پسر پولدار زن فقیر میگیرن دوتا تو فامیل داریم.....اما خب نگاه بابا به پایین دارم اونم سخته....ا ...

خب خیلی چیرها دخیله 

چهره 

موقعیت  اجتماعی خود دختر  

موقعیت خانوادش (دختره)

قسمت و شانس هم تا حدی که روش زیاد حسابی نیست  

دور ما هر کی با هم سطح و لول خودش میره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋