2777
2789
عنوان

عکس بابای ظالمم رو میزارم ببینید چه ظالمیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 110 پست

آرزو بر جوانان عیب نیست 😂😂😂😂🤣🤣

بزارید آرزوهاشو بگه خالی شه🤣🤣😂😂😂😂🤦🤦🤦🤦

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهاتشون شبیه ترکیه 

باباش شبیه ترکیه ای ها 

کراشش تتلو 

خواستگار زیاد 

چی میزنی آخه تو 🤦🤦🤦🤦😂🤣🤣🤣🤣🤣

خوب ساقی هایی دارید تو دهاتتون ها🤣🤣🤣🤣

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
من کشته شدم شما ادامه بدین😆😂سم میدونی کجاست؟دوتا تاپیک قبل از تاپیک کراشم تتلوئه تاپیک زده از کلمه ...

نخون دیگه بسه

بیا بریم یه تاپیک سم دیگه پیدا کنیم🤣😂

دلم عوااا میخواد😑😂😎

دعواهای علمی ، سیاسی که نمیشه

سره عقاید چمیدونم بحثی طور😍🤣

نخون دیگه بسهبیا بریم یه تاپیک سم دیگه پیدا کنیم🤣😂دلم عوااا میخواد😑😂😎دعواهای علمی ، سیاسی که نم ...

بابا بخدا این یه پیزی زده🤣🤣🤣تاپیک زده با دویت پسرم قهریم بعد یکی از گوگل اسکرین گرفته که عکست فیکه میگه خب که چی پاک کن من غیرتیم🤣😆

دعوای علمیو هستم ولی سیاسی نه😆۵تا کاربریم به پوخ رفته اینم با التماس برگردوندم🤣🤣

بابا بخدا این یه پیزی زده🤣🤣🤣تاپیک زده با دویت پسرم قهریم بعد یکی از گوگل اسکرین گرفته که عکست فیک ...

شتتتتتت بخدا اینا یطوریشونه هااا🤣🤣

تاپیک پیدا کن بریم فقط بحث کنیم ، من پایتم🤣🤣🤣🤣😎😎

2810