2777
2789
عنوان

خانما بیاید 🖤

77 بازدید | 13 پست

دلم خیلی گرفته دخترمو از وقتی از دست دادم حالم خوب نیس مخصوصا اینروزا همش میگم یعنی خدا دوباره بهم میده نمیدونم چیکار کنم امروز قلبم درد میکنه🖤😭😭💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا بخواه میشهفامیل ما هم دخترش مرد بعدش سه تا دختر اورد✨️

الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
دعا برات میکنم توروخدا از ته دلت برای ارامش ما دعا کن😭

انشالله ب حق علی اکبر حسین هرچی از خدا میخوای بهترینشو بده عزیزم ارامش قلبی داشته باشی

الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭

صبر داشته باش جواب صبرتو میگیری توکل بر خودش به چندسال بعد فکر کن 

🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره 
انشالله ب حق علی اکبر حسین هرچی از خدا میخوای بهترینشو بده عزیزم ارامش قلبی داشته باشی

خدا کنه بخدا فقط دارم گریه میکنم این چند روز😭

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
صبر داشته باش جواب صبرتو میگیری توکل بر خودش به چندسال بعد فکر کن

جز صبوری کاری نمیتونم کنم نعمت خودش بود صلاح ندونست گزفت💔🖤😭

خدا کنه بخدا فقط دارم گریه میکنم این چند روز😭

مشکل مالی داری عزیزم چرا جور درنمیاد

جز صبوری کاری نمیتونم کنم نعمت خودش بود صلاح ندونست گزفت💔🖤😭

همه در حال امتحانیم دیگه هرکی یه جور

الهی خدا برات جبران کنه آرامش بده بهت 

🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره 
ان شاالله بزودی باردارشی عزیزم.. صدتاصلوات واسه حاجتت میفرستم

قربونت برم من ۱۴حمد خوندم انشالله باردار باشی