2777
2789

باید ببینی خودت کدومو بیشتر دوست داری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حتی با دیدن و نگارش این دوتا رشته انرژی میگیرم چ برسه دیگه کلا بری و وارد این جذابیت ها بشی 🥲

دوتاشون رشته های شادی هستن گرافیک بیشتر با نقاشی و رنگ سر و کار داری طراحی دوخت با پارچه و مد 

ببین کدوم رو بیشتر دوست داری 

بستگی به خودت داره داره بازار استخدام که خیلی کمه دولت نمیگیره

اولی باید بری تو کار خیاطی

دومی هم باید بری یا باید خودت کسب انلاین ساخت لوگو و اینا بزنی یا باید بری جاهایی که بنر و کار تبلیغاتی میکنن

تو دو تاشون اگه کار افرین شی پول توشه

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈

ببین کدومو بیشتر دوست داری عزیزم  

هر دو اینده خوبی دارن 

ولی اگه سوالی درباره طراحی دوخت داشتی عزیزم بپرس من رشتم طراحی دوخت بوده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
علاقه ب چیزی ندارم کجا مجبور م برم ی چیزی

خب بیین برو دربارش بخون 

واقعااا زشته های هنر باید علاقه داشته باشی عزیزم چون سخته چون گردن میخواد کمر میخواد خلاقیت میخواد باید براشون خرج کنی

واقعا ببین به چی علاقه داری و ببین درامد از هرکدومشون چقدره و کدوم بیشتره 

ولی گرافیک بیشتر جاها کاربرد داره عکاسی عروسی بچه طبیعت و..  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨