2777
2789
عنوان

اینم نذری من

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 59 پست
سلام خوبین؟تو تایپیکای قدیمت خوندم ک نورم اکسین استفاه کردین؟خاستم ببینم بعد چند ماه نتیحه داد براتو ...

سلام 4 ماه استفاده کردم 

چرا بعد قطع برگشت جوشام ولی ن مثل سابق تک و توک میزنم

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول باشه منم سفره حضرت ابولفظل برااجمعه این هفته دارم وکلی ازلان استرس دارم

منم خیلی استرس داشتم 

قبول باشه عزیزم

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
2803
2804

امروز ی جوری قلبم شکست ک فقط خدا خودش میدونه 

توروخدا برام دعا کنید 

از امام حسین بخواین حالم خوب شه

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
منم خیلی استرس داشتم قبول باشه عزیزم

قبول حق من میخوام اش بپزم شله زرد ساندویچ نون ماست سبزی نمک وایناهم بسته بندی کنم میگم عدس پلوهم بدم شوهرم میگه نه عدس پلوخوب نیس برنج قیمه بزار یاجوجه بخریم صحبت گرده بایه رستوران پرسی 70گفته میزارم براتون 100نفرهستن مهمونم مادرشوهرمم میگه اینجا اصلابرنج نمیدن ولی میگم زشته بدم نیمدونم موندم

چقدرشکرزدین برا3کیلوبرنج من میخوام 100تاظرف درست کنم

7 کیلو

2805
قبول حق من میخوام اش بپزم شله زرد ساندویچ نون ماست سبزی نمک وایناهم بسته بندی کنم میگم عدس پلوهم بدم ...

عزیزم بستگی ب نذری ک کردی داره 

چی نذر کردی همونو بده

امروز ی جوری قلبم شکست ک فقط خدا خودش میدونه توروخدا برام دعا کنید از امام حسین بخواین حالم خوب شه

انشالله من نامانم حالش خیلی خراب بود خیلی یکهفته پیش بودش داشتم یه نوحه گوش میکردم میگفت ازابولفظل بخواین دستتون وردنمیکنه همون لحظه گریه ام گرفت ازته دل دلم شکستش چون روزقبلش هم مامانموبردیم شهردیگه دکتربابابام شوهرم کلی غرزدش سرم انتظارشونداشتم خیلی دلم شکستش ازروزبعدش مامانم بهترشدش الان خوبه بخوبه بخدادردبی درمون گرفته بودش هچکس نمیفهمید چیه الان حالش کاملاخوبه به هیچکس هم نگفتم الان اینجادارم میگم  

2801