2777
2789
عنوان

بنظرتون جای خالی دندونم و چجوری پر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 23 پست
یه دکتر توی تهران هست که ندیدم نتونه دندونی رو ایمپلنت بذاره انقدر که ماهره

میشه اسمش رو بگین لطفا

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
میشه اسمش رو بگین لطفا

ذدکتر امیررضا رکن

خودم پیش ایشون دندونی رو ایمپلنت کردم که ۴ تا دکتر گفته بودند که نمیشه اما ایشون در عرض ده دقیقه ایمپلنت کرد برام

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذدکتر امیررضا رکنخودم پیش ایشون دندونی رو ایمپلنت کردم که ۴ تا دکتر گفته بودند که نمیشه اما ایشون در ...

جدا واقعا ممنونم .میشه شماره یا ادرس مطبشون رو بدین لطفا 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
جدا واقعا ممنونم .میشه شماره یا ادرس مطبشون رو بدین لطفا

شریعتی پشت حسینیه ارشاد

توی نت سرچ کنی ادرس دقیق و تلفنش میاد 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شریعتی پشت حسینیه ارشادتوی نت سرچ کنی ادرس دقیق و تلفنش میاد

یک دنیا ممنون

یه دکتر توی تهران هست که ندیدم نتونه دندونی رو ایمپلنت بذاره انقدر که ماهره

خب هزینه ایمپلنت خیلی زیاده اون چند میگیره؟

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻