2777
2789
عنوان

بنظرتون تو شهرای مث مشهد شیراز قم جای هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 86 پست
فرار برای چی عزیزم اگر پیگیر دارید قطعا زود دستتون رو میشه شما خونه هم بخواید پیدا کنید هست اما نه ر ...

نمیدونم فقط میخام دیگه تواین خراب شده نباشم

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه طلاق گرفته بودی تو مشهد پانسیون بود که بری ولی بدون برگه طلاق نمیشه 

حرم امام رضا هم میتونی بری ولی مشکوک بشن می‌فرستند کلانتری بانوان 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نمیدونم فقط میخام دیگه تواین خراب شده نباشم

بهتره صرف نظر کنید چون تصمیم عاقلانه ای نیست و به دردسر میفتید 

باید تمامی جوانب را در نظر بگیرید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جدی؟ شهر ما خیلی کوچیکه با اینذحال مدام دنبال پرستار سالمند کودک هستن با جای خواب یعنی توذشهرای بزرگ ...

نه اصلا نیست به این هوا نباش اگرم بخوان بدون بچه میخوان اگه پول رهن صد اینا داری شدنیه

همه جا پر گرگ ب کی میخای اعتماد کنی عزیزم 

با دو تا بچه احساسی تصمیم نگیر حداقل هر شهری خاستی بری قبلش ی سوئیت اجاره کن ک تو خیابون نمونی بی گدار ب اب نزن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2810