2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست

من بلبل خرما بزرگ کردم

چندین تا

خیلی احساسی و ملوسن

و زود هم اهلی میشن

بعد از اهلی شدن دیگه کلا رو شونه ی ادم میشینن🥺

و اگه پیششون نباشی دلتنگ میشن 

صداشون هم قشنگه

ولی نمیدونم مال من چرا شبیه دکمه جان نبود ظاهرش! 

....

اگه مشکل مالی ندارید یه سر ببریدش دامپزشک، که هم تشخیص بدن چیه، هم غذاشو بدن بهتون ، هم چک کنن ناقل بیماری نباشه

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

این بلبل خرمامن ازش داشتمامشب رو‌فعلا بهش سویا خیس خرده ریز بدهفردا برو براش سرلاک پرنده بگیرالبته ...

منم فکر میکنم بلبل خرما باشه ولی یه کاربر گفتن دم جنبانک هست که سرچ کردم شبیه جوجه اونم هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه منم به سرپرستی بگیرید 😆آخه خیلی بهش رسیدید فک کنم جوجه ساره

منم دلم خواست به سرپرستی قبولم کنن😅حسودیم شد به دکمه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من بلبل خرما بزرگ کردمچندین تاخیلی احساسی و ملوسنو زود هم اهلی میشنبعد از اهلی شدن دیگه کلا رو شونه ...

فقط بمونه 

جوجه هیولا هم باشه دوستش دارم

فردا هم غذاهاش میرسه هم دکتر میبرم 

الانم دو بار ویزیت آنلاین شده توسط دوستای دامپزشکم

منتها یکی شون گفت فقط میتونم بگم بچه گاو نیست!😃

تخصص دام دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
امر کنید

عزیزدلمی تو.

میدونی با یه بنده خدایی حرفم شده که مقصر صد در صدی خودشه 

بعد این وسط خاله ی اون خانوم که با من هم نسبت نزدیک داره همه جا پشت سر من حرف میزنه و بدمو میگه یک بار همه چیز رو واضح بهش گفتم حق رو ب من داد اما امروز باز پشت سر من حرف زده

الان از شدت ناراحتی این متن رو نوشتم که استوری کنم به نظرت بد نیست؟اینم اضافه کنم که این خانوم که پشت من حرف میزنه شدیدا اعتقاد به امام حسین و رهرو بودنشو داره از اوناست که سالی یک بار کربلا میره 

حسین حسین گویان میگریند‌

و حسین حسین گویان قضاوتمان میکنند‌

و حسین حسین گویان به سمت تو می آیند مولایم

و حسین حسین گویان دل می‌شکنند

و حسین حسین گویان عزاداری می‌کنند‌

و حسین حسین گویان پشت خلق خدا حرافی به باطل می‌کنند

باشد که حسین حسین گویان شکایتشان‌ را به سمتت آورم حسین جانم 

که دادم بستانی

که به حسین حسین بیفتند و بدانند عقوبت قضاوت نا به جا و جانبداری کورکورانه را ...

حسین جان  ای مولای من

ای شهید حق

ای مخالف متعصبان کورکورانه رو

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
یه سوال لونه‌شو هم دیدی؟چطوری بود؟شبیه کاسه بود یا نه؟

نه هیج اثری از لونه نبود 

عزیزم خیلی خیلی باید مراقبش باشی چون کوچیک حساس از نظر غذا هم باید با سرنگ و (کرمک دوچرخه ) اندازه چند سانت ببری وصل کنی به سرنگ و خیلی آروم بزاری توی دهنش که برسه به آخر گلوش بعد غذا بزاری دهنش و آروم آروم تا خفه نشه اگر با یک دامپزشک پرندگان مشورت کنی و راهنمایی بگیری بهتر 

عزیزدلمی تو.میدونی با یه بنده خدایی حرفم شده که مقصر صد در صدی خودشه بعد این وسط خاله ی اون خانوم که ...

اصلا

بگذر 

اولین قدم رفتار حسینی فرصت دادن و گذشت هست

😂برم لباس خرس پاندا بپوشم بشینم دم درشون

😄😄😄😄

😂برم لباس خرس پاندا بپوشم بشینم دم درشون

😂😂😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم