دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همین نی نی سایت بچرخ تا حرف دل بچه های والدین بیمار رو ببینی،برای داستن این پدرها چه آسیبی دیدن و چق ...
مجال توضیح نیست
فقط بگم منم لعنت میکنم اونایی که تو گوش مادرم خوندن ک سقط نکن گناهه. گناه واقعی این بیست و چند سال زندگی جهنمی ایه ک من داشتم و دارم. پراز غم پراز ناراحتی پر از بی پولی و حسرت. خدا لعنتشون کنه
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همین دیگه مطمئنم گردن نمیگیره چون من تو خونه زندانی میکرد بعد میگفت داری بهم خیانت میکنی
تو این مورد حتما با وکیلت صحبت کن. حتما به خواردی برخورده تجربه داره. چون این زندگی که قابل برگشت نیست از یه طرف هم بچه باید بدون پدر بزرگ بشه شرایط نگهداری داری؟