2777
2789
عنوان

چقد ادمای نینی سایت عجیبن

441 بازدید | 45 پست

دیروز یکی تاپیک زد ک من دلم میخاد با نامزد هرروز کنار هم باشیم میخام بیارمش خونمون همه ریختن سرش ک نامزد نباید کنار هم باشید خوبیت نداره و اینا 

باز امروز یکی تاپیک زده خانوادم نمیذاذن نامزدمو زود ب زود ببینم باز همه ریختن میگن وااا چرا شوهرتو نبینی؟؟؟ باید هرروز ببینیش شوهرتهههه 

یبار پارسال یکی تاپیک زد گوشت ندارم هوس قرمه سبزی کردم میشه بدون گوشت بپزم؟ همه گفتن اره بابا مگه چیه گوشت مگه حتما باید باشششه؟؟ خیلیا دستور پخت بدون گوشت دادن، بعد چند روز بعدش یکی تاپیک زد ی غذای گیاهی معرفی کنین منم طبق دستور پخت اینا رفتم گفتم قرمه سبزی بدون گوشت بپز وای باز همه ریختن سرمن مگه قرمه سبزی بدون گوشت میشه اصلا نشدنییییهههه 

هر لحظه یک ساز میزنن

عجیب تر از اینا این هس که شما اینجا رو چقد جدی گرفتین!!!!

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال اینجا هرکسی یهوطوره نباید زیاد تحلیل کرد رفتار هاشون رو

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

هر لحظه یه ساز نمیزنن، اینجا از نزدیک ۵۰۰ شهرستان کشور، که هر شهرستان کمِ کم ۵۰ هزار جمعیت داره عضون. خب طبیعیه که همه جور سلیقه ای توشون باشه. هر تاپیکی هم که میرنی اونایی که براشون عجیبه  و مخالفن میان نظر خودشونم میگن دیگه، موافقا بیان چی بگن

2810