2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست سال بیان فقط

2060 بازدید | 194 پست

بچه ها پدر مادرتون چیکار کنن که شماها باهاشون صادق باشید؟؟؟

چجوری باشن که هم پرو نشید که بخواید هرکاری کنید هم سرخورده و منزوی نشید

چجوری باید با بچه هامون رفاقت کنیم ک حد خودشون رو هم تو رفاقت حفظ کنن؟؟

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام ببینم چی میشه ک میل یه نوجوون به اینه ک شخصیت منفی و ارازل طور بگیره و عشق کارای منفی داشته باشه

یکی هم فقط به زندگی سالم و درس و این چی ا فک میکنه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

دیگه دیره از بچگی باید شروع میکردی و اینکه شنیدن حرف راست شهامت میخواد

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اومدیم حرفی بهتون زدیم سرزنش نکنید ایراد نگیرید خودتون به جای ما تصمیم نگیرید 

به سلایقمون احترام بذارید 

از همه چیز محروممون نکنید به بهانه ی درس خوندن زندانیمون نکنید تو خونه ما حق تفریح داریم 

من ۱۹ سالمه و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا اصلاااا انتخاباشون محدود نکنید مثل زورگویی، خیلی وقتا من دقیقا همون چیزی که مامان بابام میخواستن رو میخواستم ولی وقتی میدیدم که میگفتن باایددددد از سر لجبازی گند میزدم به همه چی

Trust your gut🌊🌌🌠

خب وقتی راستشو میگم عصبی نمیشن برا همینم صادقم باهاشون مگه اینکه کار خیلی بدی بکنم که عصبی بشن که منم حد خودمو میدونم و طرف چیزای بد نمیرم.

آدم نباید از اعتماد پدر مادرش یا هرکس دیگه‌ای سوءاستفاده کنه 

از بچگی باید باهاشون رفیق باشن

اینکه یهو احساس خطر کنن بخوان در دوستی رو باز کنن تاثیری نداره

من خودم با مامانم تقریبا اوکیم ، دروغ نمیگم اما هرچیزیو کلا نمیگم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
میخوام ببینم چی میشه ک میل یه نوجوون به اینه ک شخصیت منفی و ارازل طور بگیره و عشق کارای منفی داشته ب ...

به محیطش خیلی بستگی داره تشویقش کن به ورزش کلاسای علمی کمکش کن استعدادشو پیدا کنه بیفته دنبالش

آزادی بی قید و بند درست نیست اگر میخوان حد و مرز بذارم دلیلش رو بگن و منطقی چهارچوب بذارن

با بچه شون دوست باشن طوری که به خاطر اشتباهش تذکر سازنده بدن نه دعوا و جر و بحث ، تا بچه اعتماد کنه و مشکلش رو بهشون بگه تا مشکل حل بشه نه این که با یه مشکل حل نشده بزرگ بشن

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋