2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد برم روستا چه کنم

227 بازدید | 19 پست

روستای همسرم اینا ی نوع پشه داره ک باعث سالک میشه، چندبار این شبا ب زووور منو بردن هرچی گفتم من اصلا اعتقادی ندارم ازین فضاها خوشم نمیاد نبرین منو از پشه هم میترسم گوش ندادن حالا دوسه تا پشه زده منو نمیدونم ازوناست یا نه خیلی نگرانم، بعد امروزم گیر دادن بیاین بریم سرمزار روستا، اخه همسر منم تاحالا رنگ روستای مارو ندیده سر مزار اقوام نیومده من بیام چیکار بعد دل خورم میشن اصن دلیل منطقی یا غیر منطقی رو نمیفهن فقط دنبال بهانن ناراحت بشن، حالا الان همسرم خودش با دوستاش رفتن مسجد محل ناهار بخورن گف من ک روستا نمبام من خونه تنها موندم هر لحظه ممکنه زنگ بزنن بگن بیا بریم، خاموش کنم گوشیمو تابلوعه؟ بعد الکی بگم روستای خودمون دعوت بودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت بشن!

بگو من حالم خوب نیست نمیتونم برم اگرم قصد رفتم داشتم قطعا با خونواده خودم میرفتم روستای خودمون. به اونا نه گفتم دیگه شما که جای خود دارید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فقط دوس دارم بدونم ی ادم گنده رو چطوری به زور بردن ؟!! یعنی دست و پاتو بستن؟!میتونستی محکم بگی من نم ...

بابا ناراحت میشن ادا درمیارن فقط واس این ک دهنشونو ببندن ب اجبار میرفتم منظورم ذین نیس کشون کشون بردن منو ک

بابا ناراحت میشن ادا درمیارن فقط واس این ک دهنشونو ببندن ب اجبار میرفتم منظورم ذین نیس کشون کشون برد ...

بهونه ب این خوبی داری

بگو حساسیت دارم

الانم ی کم پیاز داغشو زیاد کن

بگو سرگیجه دارم تهوع دارم 

دفعه دگ به زور نبرنت

ناراحت بشن!بگو من حالم خوب نیست نمیتونم برم اگرم قصد رفتم داشتم قطعا با خونواده خودم میرفتم روستای خ ...

اره واقعن حق باشماست باید همینجوری محکم جواب یدم، ولی مادرشوهرم بی نهایت قهرقهروعه یچیز باب دلش نباشه سریع قهر میکنه قهرای طولانی هم ک خب بعد باعث میشه همسرم دلخور بشه بگه خب حالا مثلا میرفتی دیگه واسه ی ساعت نرفتی این قهر کرد باعامون

بهونه ب این خوبی داریبگو حساسیت دارمالانم ی کم پیاز داغشو زیاد کنبگو سرگیجه دارم تهوع دارم دفعه دگ ب ...

بخدا دروغ نیست میخام پریود شم دوشب ب زور منو بردن مسجد وسط عزاداری پامیشدم میرفدم تو ماشین تنها دراز میکشیدم تا اینا شام بخورن بیان بریم، الان هم درد پریودی دارم هم استرس ذون پشه رو، خب ما خانوما هم فقط صورت و مچ دستمون بیرونه چی بدتر ازین ک صورتتو سالک بزنه فقط بخاطر یه سرمزار رفتن اونم کسایی ک سالها پیش فوت شدن و من هیچوقت ندیدمشون

خو قهر کنن بدرک

چمیدونم بخدا من ک از خدامه قهر کنن سالی یکبارم نبینمشون ولی خب همسرم خانوادشو دوس داره نمیخاد باز قهر کنن چند ماه نبینتشون چون هربار قهر کردن همسرم سمت من ایستاده نرفته سراغ اونا، کلا یجورایی زیاد از حد رو رفتارای من حساسن

اره واقعن حق باشماست باید همینجوری محکم جواب یدم، ولی مادرشوهرم بی نهایت قهرقهروعه یچیز باب دلش نباش ...

قهر کنه! تو حرف بزن و عادی برخورد کن. به شوهرتم بگو شاید یکی گفت خودتو بنداز تو چاه وگرنه اخم میکنم من باید بندازم؟

اگرم فکر میکنی راه حل خوبیه که منم از این به بعد تا بی اجازم آب خوردی قیافه بگیرم و زندگی رو بهت زهر کنم؟ خیال کردی کاری داره؟ چون مهربون و صبورم و ادا ندارم قرار نیست ازم سواستفاده بشه.

هرکی جای من باشه براش قیافه بگیرن کلا قطع ارتباط میکنه من خوش اخلاقم و به روم نمیارم به جای تشکر توقعت بالاتر رفته. کاری نکن عقده به دل بگیرم دوبار خیلی خوب باشم یه بار از کوره در برم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.