2777
2789
عنوان

امروز همسر سابقم دیدم

686 بازدید | 41 پست

امروز همسر سابقم دیدم خیلی آشفته ام خیلی نمیدونم چرا همش از آیفون خونمون نگا میکردم رفت آمدش رو آخه خونه مادربزرگش روبری خونه ماست اومدن اینجا و فامیل هم هستیم دوس داشتم خودمو بهش نشون بدم ببینه چقدر زندگیم بهتر شده خودم چقدر عوض شدم و پیشرفت کنم و بگم دیدی از بی عرضگی تو بود نه من؟از طرفی عذاب وجدان این حس ولم نمیکنه حس میکنم ب همسرم خیانت کردم اگ دوسش ندارم پس چرا الان اینطوریم چه مرگمه من منکه تو زندگی جدیدم مشکل خاصی ندارم بنظرتون من دوسش دارم بازم؟🥲🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو زخم خورده ایی

میخواستی خودتو ثابت کنی 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

نه دوسش نداری دلیلش خب اینه قبلا یه زمانی رو بد هم بودین

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
علت جداییتون چی بوده العان ازدواج کرده

مواد مصرف میکرد رفیق باز بود سطح تحصیلاتمون خیلی فرق داشت حرفم نمیفمید خیلی دمدمی مزاج بود اون نه ازدواج نکرده من کردم