2777
2789

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم جان عزیزاتون دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش💔😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله خدا هدایتشون کنه و مشکلتون حل بشه 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
ایشالا از شرش راحت شید

انشالله بخدا خیلی تو عذابیم از دست پدرم 😔کاش بمیره پدر نداشته باشیم بهتر اینکه پدر بد داشته باشیم😭💔💔💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
انشالله بخدا خیلی تو عذابیم از دست پدرم 😔کاش بمیره پدر نداشته باشیم بهتر اینکه پدر بد داشته باشیم😭 ...

بد سرپرستی سخت تر از بی سرپرستیه

خیلیا فقط اسم پدر یا مادر دارن، وگرنه از دشمن بدترن

تا میتونید سر به سرش نذارید

من همیشه به این فکر میکنم اگه پدرم زودتر از من بمیره من باید برم مراسمش یا نه؟گریه ام میاد یانه؟ اگه نرم مردوم چی میگن اگه برم باز مردم منتظر ببینن ما جیکار میکنیم جقدر بده اینجا هنوز مراسما رو تا چهلم میگیرن .کاش فقط همون مراسم خاکسپاری بود و بعدش هیچ کی کار نداشت که کسی میاد رو مزار یا نمیاد.هووووف خدا کنه پدرم نمیره چون  واقعا نمیدونم باید برم یانه