2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن گریه کنه اگه نشد اروم از روی پلک با چشمش بازی کن مو بیاد توی سفیدی چشم با دستمال یا پنبه بدون پرز نمدار در بیار 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂

البته همون روش گریه بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
سعی کن گریه کنه اگه نشد اروم از روی پلک با چشمش بازی کن مو بیاد توی سفیدی چشم با دستمال یا پنبه بدون ...

نمیشه انگار اذیتی هم نداره براش یکی از اقوام دید ما رو انداخته تو دردسر ای کاش نمیدید ولی واضح تو چشم چپشه منم فعلا خونه مادرشوهرم اینا میمونم هی میان انگولک میکنن من جلوشونو میگیرم

برای دختر من هم بود بردم دکتر گفت به هیچ عنوان دست نزن با گریه میافته اگه بعد  یک هفته نیفتاد  بیمارستان اطفال برو یه دستگاهی دارن در میارن. مردمک چشم بچه چون بع اصطلاح سو نداره اذیت نمیشه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
نمیشه انگار اذیتی هم نداره براش یکی از اقوام دید ما رو انداخته تو دردسر ای کاش نمیدید ولی واضح تو چش ...

خب کاری نکن همون زنگ بزن۱۱۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخر چیکار کردین در اومد

خودش فردایی در اومد 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏