2777
2789
عنوان

لکه شیر قهوه ای

128 بازدید | 6 پست

دخترم لکه های شیر قهوه داره که خیلی نگرانم کرده، میخوام ببرمش پیش دکتر اما دکتر‌خوب نمیشناسم، واینکه لکه های شیر قهوه حتما مربوط به بیماری نوروفیبروماتوز هست؟ اگر کسی واقعا میتونه راهنماییم کنه دعاش میکنم

بوده کسی که بچه ش چند تا لکه داشته و این بیماری رو‌نداشته؟ و یا کسایی که تشخیص این بیماری رو دادن بچه شون چند تا لکه داشته، و چه اندازه ای

خواهش میکنم اگر میدونید کمکم کنید

نه این بیماری خیلی نادر من بهت قول میدم که این لکه ها طبیعی

حالا برو دکتر بهت میکه

اندازهاشون

و‌تعدادشون؟

چند سالشه؟

پشت زانو بچه من بصورت ابروبادی یعنی پراکنده بزرگ هست منم خیلی نگرانم

کشاله رانش هم هست

یکم کنار گردنشم هست

منم باید ببرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این بیماری خیلی نادر من بهت قول میدم که این لکه ها طبیعیحالا برو دکتر بهت میکهاندازهاشونو‌تعدادشو ...

ممنون از دلداریت، 

۹ ماهشه، قبلا دوتا داشت و الان تعدادش بیشتره انگار کمرنگن،  بزرگترینش از ناخن شست یکم کوچیک تره بقیه کوچیکن ، حدودا شیش تا واضحه 🥲 میترسم زیاد باشن و دیده نشن

رشدش خوبه یکم دور سرش زیاده در حد یک سانت از نرمال

ولی نگرانی ولم نمیکنه

من که ازین لک ها ندارم اما پدرش دو سه تا دونه داره

دکتر خوب هم نمیشناسم

نه این بیماری خیلی نادر من بهت قول میدم که این لکه ها طبیعیحالا برو دکتر بهت میکهاندازهاشونو‌تعدادشو ...

روی ران و کمرش داره، روی قوزک پا، اینا واضح ترن بقیه ریزن و روی بازو و ران و بالای ناحیه خصوصیش کمرنگ دیده میشن