2777
2789

من مشکل ضخامت اندومتر پیدا کردم و پولیپ دارم میخوام کورتاژ کنم کسی تجربه ای  مشابه مثل من داشته؟؟خیلی استرس دارم قصد بارداری هم دارم اگ پولیپ عمل کنم دوباره درمیاد؟بعد عمل امکان حاملگی هست؟لطفا جواب بدین خیلی دلم گرفته شب روز کارم شده فقط گریه

و خدایی که به شدت کافیست...💖
گلم توروخدا دکتر خوب و سونوگرافی خوب برو، چندماه پیش به منم گفتن ضخامت داری فردا بیا کورتاژ، ولی من ...

تو سونو همون پولیپ معلوم میشه میخوام برم مشهد میگن دکتر خوب هست برام دعا خیلی دلم شکسته خسته شدم دوبار عمل کیست تخمدان انجام دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه سقط کورتاژ شدم.

بعدش درد داشتم موقع عادت ماهیانه تا وقتی باردار شدم.

باردارم شدم خیلی اوایل رحمم درد میکرد.

اینارو سر بارداری اول نداشتم پس گذاشتم پای عوارض کورتاژ.

با چندتا دکتر مشورت کن و نگو نظر فلان دکتر چی بوده بگو راه حل شما چیه برای من.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
تو سونو همون پولیپ معلوم میشه میخوام برم مشهد میگن دکتر خوب هست برام دعا خیلی دلم شکسته خسته شدم دوب ...

عزیزم میدونم چی میگی، منم همون موقع ده روز تموم گریه میکردم، فقط جای خوب برو دکتر،

حتما از ته دلم برات دعا میکنم

من واسه سقط کورتاژ شدم.بعدش درد داشتم موقع عادت ماهیانه تا وقتی باردار شدم.باردارم شدم خیلی اوایل رح ...

خیلی میترسم عمل کنم دوباره در بیاد بدتر بشه دلم میخواد حامله بشم خیلی تا از دست این پولیپ راحت بشم

خیلی میترسم عمل کنم دوباره در بیاد بدتر بشه دلم میخواد حامله بشم خیلی تا از دست این پولیپ راحت بشم

انشالله خوب میشی عزیزم.

فقط دکتر خوب چندجا برو نظر یکی رو قبول نکن.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
عزیزم میدونم چی میگی، منم همون موقع ده روز تموم گریه میکردم، فقط جای خوب برو دکتر،حتما از ته دلم برا ...

فدات بشم امیدوارم هر غمی داری تبدیل به شادی بشه