2777
2789
عنوان

راز پوست خوب مشهدیا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

_تغذیه‌ی مناسب با غذای حضرتی._نوازش شدن پوست با این دسته‌های پشمی که خدام حرم تکون می‌دن.

دومی چه ربطی داره اخه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

_تغذیه‌ی مناسب با غذای حضرتی._نوازش شدن پوست با این دسته‌های پشمی که خدام حرم تکون می‌دن.

مسخره😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اکثر مردا پوستشون خوبهرازشم اینا مثل ما خانم ها هزار و یک آت و آشغال به صورتشون نمیزنن

دقیقا منم مثل این مردا پوستم خوبه دلیلشم همینه اصلا هیچ وقت هیچ وقت آرایش نداشتم ب زور ی ضدآفتاب میزنم

اره اینم هست ولی خیلییی از مردا روتین دارن

اونایی که روتین دارن اکثرا بوتاکس هم کردن

به نظرم ژن خوب

نداشتن استرس

تغذیه خوب

و زیاد ور نرفتن با پوست بهترین روتینه

همسر من ۷ سال ازم بزرگتر صورتش عین آینه ست بدون ذره ای لک و جوش و چروک بدونِ هیچ بوتاکس یا روتینی 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

اب وهوا میتونه تاثیر داشته باشه ما چتدوقت اونجا بودیم پوستمون روشنتر و صاف شده بود‌. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
داره مسخره میکنه😐

چندتا از پستاشو تا الان دیدم انگار خیلی افراطیه دیگه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

2810