2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

108 بازدید | 16 پست

سلام آقا من یه پسر عمو دارم ع بچگی باهم بزرگ شدیم ولی خوب خیلی باهم دعوا میکردیم خلاصه الان که بزرگتر شدیم زیاد باهم نمیجوشیم یعنی به ندرت باهم حرف می‌زنیم ولی یه نزدیک به سالی هست رفتاراش خیلی عوض شده مثلا میاد بام حرف میزنه ولی من خجالت میکشم زیاد باهاش حرف بزنم یه روز خونه بابا بزرگم اینا بودیم اونم بود بعد اون تو اتاق بود با پسر عمم اینا من بیرون بودم دیدم همش حواسش به منه خلاصه که چن روز پیشم روزه داشتن خونشون بودیم به من گفتن برو بالا سراغ فلانی بیاد پایین رفتم یعنی از خجالت داشتم آب میشدم سر پله ها که داشتیم میومدیم میگفت که اره عطرت چه خوشبوعه و از این حرفا معلوم بود میخاد بحث بندازه منم محل نزاشتم اومدم ناگفته نمونه که دوسه بازی بحث ما بوده برا ازدواج حالا بنظرتون چیه جریان من ۱۶ سالمه اون ۱۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ما تو خانوادمون ازدواج تو سن پایین خیلی عادیه همین یه ما پیش دختر عمه خودم ۱۴ سالش بود عروسی کرد ...

من خودمم خیلی سنم کم بود ۱۳ سالم بود ولی خب الان پشیمونم😕

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
فامیل دورو سنتیمن اصلا شوهرمو ندیده بودمش😕

ن ما دوسه باریم بحثمون افتاده ولی خوب من خیلی خجالتی اصن روم نمیشه به پسر عموم حتی نگام کنم یه بار شمارمو نمیدونم از کی گرفته بود بهم پیام میداد البته ن به منظوری مثلا احوال پرسی و اینا دیگه دیدم الانم باز بهم پیام داده اصن روم نمیشه جواب بدم😂☹