2777
2789
عنوان

عاشق بچه ام😢ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت سرت بگردم ممنونم ازت

عزیزدلی خانم مهربون

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خونه بدون کابینت زشت نیس؟ ازین خونه مسکن ملیاست هیچی نداره انگار چار دیواری تحویل میدن بقیش با خودمو ...

من خونم کابینت نداره کمد ظرفی هست زیاد بدم نیست

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من خونم کابینت نداره کمد ظرفی هست زیاد بدم نیست

میدونی من یسال و نیمه خونه خودمم جهاز خودم کامل ولی جهازی ک شوهرم میخاست بخره نصفه نیمه، وسبله های مامانمو اوردم باعث شد شوهرم بی خیال بشه برای خریدش تلاش نکنه نمیخام دوباره سرکابینتم این جریان پیش بیاد

الان نوجوان های عقده ای کلی بارت میکنن

خدا کمکت کنه عزیزم

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

فداتشم🧡تاحالا زیاد مورد عنایتشون قرار گرفتم ولی هیچوقت جوابشونو نمیدم اعصاب خودم مهمتره برام

ان شا الله گشایش نزدیکه

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

خدایا لطفا بحق همین امشب وضع مالی ایشون رو درست کن و درب های رزق و روزی بگشا و دامنشون رو سبز کن🖤

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

میدونی من یسال و نیمه خونه خودمم جهاز خودم کامل ولی جهازی ک شوهرم میخاست بخره نصفه نیمه، وسبله های م ...

آها پس زیر نظر دکتر باش مشکل نداشته باشی فقط

منم دو ساله عروسی گرفتم برای بچه دار شدن میترسم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
2810