2777
2789

سلام دوستان 

لطفا کمک کنید 

اینکه تزریق خمیر دنبه و زردچوبه برای رحم خوبه یا نه؟ 

من نمیتونم کورتاژ بشم برام ضرر داره و اینکه دکتر خا بجز آنتی بیوتیک و‌قرص ال دی راهی ندارن برام واینکه خونریزیم کمه و باید شدید بشه تا دفع بشه این بقایا

۱۸ هفته زایمان زودرس دادم سه هفته پیش و هنوز در گیرم ۵  در ۲ سانت بقایا دارم که۲۰ سی سی میشه حجمش

تعداد رای : 3
نظرسنجی
5
1
33%
5
2
66%

خدا سلامتی بده

من نظرم رو کورتاژه رحمت کامل تمیز میشه

اگه نمیخوای آنتی بیوتیک فعلا بخور.تا عفونت نکنه

یکی دوتا پریود بیاد رد بشه اگر افتاد که هیچی

نیوفتاد کورتاژ

دمنوش بومادران. ومریم گلی هم شنیدم برا بقایا خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا سلامتی بدهمن نظرم رو کورتاژه رحمت کامل تمیز میشهاگه نمیخوای آنتی بیوتیک فعلا بخور.تا عفونت نکنهی ...

من رحمم پر فیبرومه دوبار جراحی شدم جای کورتاژ ندید دکتر برام بخاطر همین تو یه تاپیک دیدم یه نفر این روش رو گذلشته و باهاش خودش حامله شده و به یه نفر توصیه کرده اونم حامله شده 

هرگز همچین کاری نکن

آخه چیز عفونت زایی نیست خارج میشه با خون... من میخوام ببینم نتیجه داره شروع کنم و ادامه بدم... 

دکترم گفت خوبه بیمارستان رضایت ندادی به کورتاژ... رحمم پر از فیبرومه... 

خدا سلامتی بدهمن نظرم رو کورتاژه رحمت کامل تمیز میشهاگه نمیخوای آنتی بیوتیک فعلا بخور.تا عفونت نکنهی ...

مرسی عزیزم انتی بیوتیک میخورم و دمنوش هایی که گفتی رو‌حتما استفاده میخورم♥️