2777
2789
عنوان

کلیپ دیدم وحشتناک بود در مورد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا جوونه لخت بود مردا میزدنش میگفتن دختر ۴ ساله اینجا ایرانه خیلی خیلی ترسیدم

افغانیه رو میزدن؟ حقش بود باید استخوناشو خرد کنن 

تو ترکیه یه سوری به یه دختره تجاوز کرد مردمش ریختن بیرون مثل ...... زدنشون الکی که نیست مهاجر باشی و از این گوها بخوری

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
دلم واسه افعانی ها هم میسوزه گناه دارن ولی مدیریت نشده اوضاعنمیدونم نمیخوام قضاوت کنم بالاخره همه ...

دلت واسه خودمون بسوزه عزیزم که تو روز روشن به دخترامون تجاوز میکنن ابم از اب تکون نمیخوره

نمیدونم چرا بیرونشون نمیکنن از کشور اخه چه سودی دارن که نگهشون داشتن  فقط گند میزنن تو اوضاع کشورمون 😕😕

دختر تو این سن   اگه زنده لمونه دچار چند گانگی شخصیت میشه و از مردا متنفر دیگه نمیتونه با سوهدش رابطه داشته باشه

من یه کتاب خارجی خوندم دختر وقتی شش سالش بود این اتفاق براش میفته   یه سخصیت خوب و نجیب داشت   و یه شخصیت با مردا رابطه داشته باشه  و بعد اونجاشونو میبرید  کلا مردا رو میکشت 

خودش هم نمیفهمید یادش میرفت 

کاش بیرونشون کنن کاش واقعا هر جا میری افغانیه ناامنی ایجاد میکنن یه افغانیه رو یه بنده خدایی تعریف می‌کرد حدود ۲۰ تا بچه زاییده اصلا وحشت کردم انقدر زاد و ولد میکنن

آره  کاشکی نر ها بفهمن   فقط تجاوز نیس   اون بچه مریص روانی میشه   اون دیگه نمیتونه ازدواج کنه رابطه ج ن س ی برقرار کنه کلا نابود میشه 

میره تو ضمیر ناخودآگاهش  

چند شخصیت میشه 

هر چه بزرگتر میشه مشکلاتش بیشتر میشه 

من که کلا وسواس گرفتم دخترم رو حتی خونه  فامیلهای درجه یک هم نمیزارم   

الان هم جدیدا توی جنوب چن مورد پسرای حدودا ۶ ساله گم میشن چن روز پست سر هم 

افعانی ها اکثرا شیوه تربیت شون با ایرانی ها فرق  داره 

وحشی هستن 

رحم ندارن  البته بازم میگم نه همه ولی اکثریت

کاشکی  یه مدیریتی بشه   

ما ایرانی ها باید همه باهم اعتراص کنیم   یه اجتماع و راهپیمایی در این خصوص بکنیم   یه مقدار حداقل کمتر بشن 

از خدا عاقبت بخیری همه رو میخوام   خدا کنه هم بچه های ایرانی   هم بچه های افغانه تو کشور خودشون عاقبت بخیر بشن  

خوا شاهده میولان ایرانی از پس براورده کردن کار و شغل واسه جوون های خودش مونده  ازدواج مسکن

دیگه  نا امنی رو چکار کنیم  مریضی های که میارن