2777
2789
عنوان

تجربی خط تیره شدم

235 بازدید | 15 پست

سلام من کلاس نهم هستم ودارم میرم به دهم به رشته تجربی خیلییی علاقه دارم هفتم هشتم اصلا درس نمیخوندم و هیچ هدفی نداشتم نمراتم زیاد خوبم نبود بهم میگفتن نهم خیلی مهمه نهمو بخون منم زیاد اهمیت نمیدادم ب درس و اینا کلاس نهم ک شدم خیلی زیاددد علاقه پیدا کردم به درس و رشته تجربی))))

منم یجوری بود که نمره ریاضی هفتمم رو برگه 7شد ولی نهم انقد خوندم نوبت دوم ریاضیو18شدم بدون اینکه کلاسی چیزی برم:))))بعد امتحانا رفتم کتابای زیست دهمو بگیرم یه فصلشم خوندم روی دیوارمم متنای انگیزشی نوشتم

دیروز گفتن هدایت تو سایت زدن رفتم دیدم تجربی خط زدن با درصد 85.56زنگ زدم مشاور بپرسم گفت هدایتو باید از مدرسه بگیری اون اصلیه رفنم تو سایت دیگه نوشته بود هدایتی ک تو سایته با مدرسه یکیه

نمره خرداد علوم هفتم15.75هشتم16.۵نهم1۸

ریاضی هفتم10.۷۵هشتم۱۱ نهم۱۷

واقعن خط تیره خوردم ب نظرتون😭😭

دیشب تو مهمونی زدم زیر گریه اومدن ارومم کنن ینی ی ب هم نمیشدم؟(برای هدایت نمره خرداد حساب میشه یا اونی ک رو برگه میگیری؟)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هدایت تحصیلیمه من نمیتونم شهریور دوباره ازمون بدم ولی چهارشنبه هدایت اصلیو میدن اگه دراومده باشم و خط تیره بخاطر باگ سایت باشه از همون روز شروع میکنم واسه پیشخوانی😭😭

بااین نمره نیای تجربی بهتره من بامعدل سه سال ۲۰ اومدم ولی خیلی سختی کشیدن این سه سال ... تجربی برای کسی که نتونه راهنمایی حداقل ۱۹ بگیره ارزش نداره واقعا عمرتون فقط هدر میدی . رقابت بین تجربی هاخیلی زیاده