2777
2789

امروز یکی از همسایه هامون که یه اقای جوونی بود فوت کرد علت فوتش تصادف بود ،دست برقضا 3ماه پیش همسر جوونه این اقا به خاطر بیماریه دیابت فوت شد حالا از این زوج به رحمت رفته دوتا پسربچه 6و 3ساله مونده،از زمانیکه شنیدم قضیه رو دارم دیوونه میشم دوستان و مادرای گل نی نی سایت برای ارامش این دو تا طفل معصوم دعا کنید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

ای خدا 😢😢😢سرنوشت بچه ها چی میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که اینده خوبی داشته باشن پدربزرگ مادربزرگ دارن ولی پدرو مادر چیز دیگه هست نمیتونم حکمت این قضیه رو درک کنم توکار خدا موندم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

وای وحشتناکه وحشتناک همیشه فکر می کردم وقتی یه اتفاق وحشتناک میفته دیگه خدا کاری به آدم نداره مامانم تو بچگی از دست دادم فکر می کردم فقط همین داغ تو زندگیم ولی داغای وحشتناک دیگه ای دیدم خدا خودت کمک کن

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

طفلیها تازه با غم مادر کنار اومدن که این قضیه پیش امد بنده خدا تازه مشکیه فوت خانومش رو دراورده بود خدا رحمتش کنه

انشاالله که اینده خوبی داشته باشن پدربزرگ مادربزرگ دارن ولی پدرو مادر چیز دیگه هست نمیتونم حکمت این ...

سلنا جان چرا از دیابت فوت شد مادرشون؟یعنی دیابت اینقد خطرناکه😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
سلنا جان چرا از دیابت فوت شد مادرشون؟یعنی دیابت اینقد خطرناکه😢😢

عزیزم انگار وقتی غصه میاد یکی دوتا نیست خانومشون 30ساله بودن برادرشون فوت میشه ایشون یک هفته بعد از برادرشون حالا احتمالا به دلیل استرس و ناراحتیه که داشتن دچار افت قند میشن و فوت میکنن بیماریشون طوری بوده که انسولین میزدن و افت قند برای بیمارهای دیابتیک از بالارفتن قند خطرناکتره چون سلولهای مغزی به افت گلوکز خون خیلی حساسن و بیمار اگر سریع درمان نشه به کما میره و مرگ

2810