2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 67 پست
به خاطر هیچ وپوچ نیست،تلاش وپشتکارنباشه آدم به جایی نمی رسه ،،اهل کدوم شهری

اولین تلاشم نیست،چندساله دنبالشم ولی نتیجه نگرفتم بخاطر همین میگم هیچ و پوچ

آبادان 

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
اولین تلاشم نیست،چندساله دنبالشم ولی نتیجه نگرفتم بخاطر همین میگم هیچ و پوچآبادان

خواهرمن ۲۹ سالشه دوتاازدواج ناموفق داشت،تصمیم گرفت دیگه ازدواج نکنه بامهریه ای که ازشوهردومش گرفت یه مغازه پوشاک فروشی بازکرده وشکرخداازهمه مردهای دوروبرمون موفق تره ،،تازه دوتادختردوقلوهم داره که باهاشون زندگی میکنه

اگه کاری که دنبالشی جزوغیرممکن هاست دنبال چیزی برو که راحت‌تربه دست بیاد

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمن ۲۹ سالشه دوتاازدواج ناموفق داشت،تصمیم گرفت دیگه ازدواج نکنه بامهریه ای که ازشوهردومش گرفت یه ...

من همسن خواهرتونم هستم،ناراحت شدم واسش،انشالله از این به بعد رنگ آرامش رو ببینه

باورتون میشه دنبال کارگری تو خط تولید کارخانه ها گشتیم من و خواهرم کلی

۶روز هم رفتیم ولی نشد که بشه

اصلا پرتوقع نیستم امنیت میخوام تو کار 

پول ندارم که خودم برای خودم کار دست و پا کنم وگرنه بهترین تصمیمه که محتاج ایتخدام کسی نباشی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
من همسن خواهرتونم هستم،ناراحت شدم واسش،انشالله از این به بعد رنگ آرامش رو ببینهباورتون میشه دنبال کا ...

اینجا کارزیاده ولی بیشترش کارگریه ،،،اکثرزنهاهم میرن ، ازبهارچیدن گیلاس البالو،زردالو،هلو شلیل،وپاییزهم سیب شروع میشه

شهرکوچیک ولی پررونقیه  

انشالا بتونی به چیزی که لیاقتش روداری برسی 

اینجا کارزیاده ولی بیشترش کارگریه ،،،اکثرزنهاهم میرن ، ازبهارچیدن گیلاس البالو،زردالو،هلو شلیل،وپایی ...

کدوم شهرید مگه؟

ممنون عزیزم،اگر میتونی دعام کن تو این شبها شاید خدا صدای شما رو بشنوه در حق من

کدوم شهرید مگه؟ممنون عزیزم،اگر میتونی دعام کن تو این شبها شاید خدا صدای شما رو بشنوه در حق من

شهراشنویه 

حتما دعاتوندمیکنم عزیزم

شهراشنویه حتما دعاتوندمیکنم عزیزم

ممنونم مهربونم

خیر ببینی الهی💐❤