2777
2789

کرم روشن کننده صورت فیس دوکس

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرم روشن کننده صورت فیس دوکس

این کرم رو چند دقیقه قبل از اینکه میخابی بزن تا جذب پوستت بشه بعدش نشون همینجوری بخواب تا صبح 

صبح بشور 

حتما از ضد آفتاب استفاده کن هنگام استفاده کردنضد لک

چون لک هات بیشتر میشه استفاده نکنی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آرایشیه یا درمانی؟

درمانی

جای لک رو میبره و روشن کننده هست 

تروخدا ب منم بگید 😑میگن فیشیال لک ولی ادامه دار جواب میده .قرص گلوتاتیون هم میگن خوبه ولی من از عوا ...

من اینجوری نبود پوستم بعد زایمان بهم ریخت کلی قرص و آمپول مصرف کردم

فیس دوکس مصرف کردم تاثیری نکرد هم کرمش هم پن روشن کننده

پس به یک دکتر پوست بگید معرفی کنه چون نوع پوست ها باهم فرق داره و پزشک سر در میاره😁من طبق تجربه شخصی ام گفتم من استفاده کردم روشن شد پوستم 😁❤️

پس به یک دکتر پوست بگید معرفی کنه چون نوع پوست ها باهم فرق داره و پزشک سر در میاره😁من طبق تجربه شخص ...

فدات بشم ممنونم از راهنماییت البته کم‌خونی شدید هم دارم بعد زایمان همش پریودم

فدات بشم ممنونم از راهنماییت البته کم‌خونی شدید هم دارم بعد زایمان همش پریودم

قربونت❤️شربت فروگلوبین بخور 

سلام یوسفی  هستم از همدان   26ساله صورتم لک داشت دکتر فرشچیان دکتر صمدی دکتر موسوی و.. و چقدرطب سنتی های مختلف رفتم بهتر نشد هیچ بدترم شد چون داروهای پزشک لایه بردار بود حتی کرم ژل رویالم خریدم شدید حساسیت کردم  از صورت پر لکم خجالت میکشیدم  تا اینک تو نی نی سایت با سایت خانم حاجی پور آشنا شدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم تو شهر خودم بودنو من ایشونو نمیشناختم با یه دوره کرم تمام لکام کمرنگ شده صورتم خیلی خوب شده خیلی اعتماد بنفس گرفتم اونم با یه قیمت خیلی خوب نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم انشالله  هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ضمن تشکر منم شمارشو می‌ذارم همه استفاده کنن

09026744639