2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خب شوهر من چرا میگه دادخواست دادم چهارشنبه سه مرداد بیا دادگاه‌..چرا برای من هیچ برگه ایی نیومده حتی ...

برو سامانه سنا

"دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

2804
برو سامانه سنا

بعد گفتم مهریه..میگه باشه چهارشنبه نیا برم بندازم اجرای احکام..بعنی دادگاه انقدر خربازیه این میتونه راحت بره شعبه عوض کنه وتاریخ تغییر بده بعد برای منم نه برگه ایی بیاد نه چیزی..ممکنه الکی بگه که من بترسم مثلا

بعد گفتم مهریه..میگه باشه چهارشنبه نیا برم بندازم اجرای احکام..بعنی دادگاه انقدر خربازیه این میتونه ...

الکی میگه

"دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

بله

چرا برای من چیزی نیومده؟ممکنه دادخواست طلاق توافقی داده باشه برای من برگه نیاد؟چون گفتم مهریه میخام گفت باشه چهارشنبه نیا برم بندازم اجرای احکام ...اون باید بره بندازه؟

2805
اگه درخواست طلاق توافقی داده باشه ممکنه برای من برگه نفرستن؟

درخواست طلاق توافقی هم به همین راحتیا نیست شما اول میرید جلسات مشاوره قبل از طلاق بعد میرید دادگاه گواهی عدم امکان سازش میگیرید بعد میرید دفتر خونه اقا باید دو شاهد عادل بیارن با خودشون بعد انشاء صیغه طلاق که برای شمام ابلاغیه میاد

2801