2777
2789

سلام ب همگی.من ده کیلو اضافه وزن دارم زیر شکم پهلو ران و ساق پام پره.میخاستم از دوستایی ک تجربه مصرف گلوریا داشتن سوال کنم ک این قسمتهارو لاغر میکنه؟خصوصا ساق پام ک خیلی رو اعصابمه.

دوستایی ک قرصشون اصل بود در و کپسولش چه رنگی بود؟بعد از قطع قرص چه عوارضی داشت؟

و این تو یک ماه حدودا چقد وزن کم کردین

ممنون میشم راهنماییم کنین

میگن گلوریا توش شیشه داره. دوست من می‌خورد تست اعتیاد داد مثبت شد 

یه دوستمم از یه جا قرص گرفته البته از دکتر ولی تو نایلون بهش قرص میداد می‌گفت مثلا رنگ سبزو صبح بخور قرص آبی ظهر و ... اینجوری اونم کلی هزینه کرد

هردوشونم لاغر شدنا 🤣 ولی خب لااقل دومیه معتاد نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن گلوریا توش شیشه داره. دوست من می‌خورد تست اعتیاد داد مثبت شد یه دوستمم از یه جا قرص گرفته البته ...

ارع میدونم تستو مثبت نشون میده ولی کدئینم تستو مثبت نشون میده دلیل بر اعتیاد نیس ک ...حالا لاغر کنه فوقش ی سفر کمپ میریم🤣🤣🤣🤣

2805

ببخشید کسی استفاده کرده؟

میشه کمکم کنید؟

من الان روز ۲۸ هست که دارم استفاده میکنم

فقط دهانم خشک میشه.عادیه؟

۵ کیلو کاهش داشتم.کمه؟یا خوبه؟

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
ارع میدونم تستو مثبت نشون میده ولی کدئینم تستو مثبت نشون میده دلیل بر اعتیاد نیس ک ...حالا لاغر کنه ...

شما خوردید میشه جواب بدی؟

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
شما خوردید میشه جواب بدی؟

من چهارروزه میخورم وزن نکردم خودمو.ولی اینطور ک درموردش خوندم از تاپیکای قبل ۵ کیلو واسع ی دوره نرماله.خشک شدن دهانم عادیه.سایز هم کمکردی شما؟تو پایین تنه هم تاثیر میذاره ک لاغرترکنه ساق و ران پارو؟

من چهارروزه میخورم وزن نکردم خودمو.ولی اینطور ک درموردش خوندم از تاپیکای قبل ۵ کیلو واسع ی دوره نرما ...

عاره اتفاقأ سایزم عالی کم شده 

۴ونیم سانت از شکم پهلو و حدودا ۲ سانت از بقیه جاهام کم شده

عاره گلم اگه چربی اون نواحی داشته باشی ازشون کم میکنه

اگه نداشته باشی شاید طی کل مصرفت یکی دوسانت کم بشه

من دیروز سفارش داذم برام بفرستن که دوره دوم رو شروع کنم

من دیروز سفارش داذم برام بفرستن که دوره دوم رو شروع کنم

چقد عالی...خیلی خوشحال شدم هم برای تو هم برای خودم.من سر چاقی پایین تنم و دوسایزه بودنم همیشه موقع لباس خریدن با شوهرم بحث دارم.هرچی میپوشم همش میگ تنگه کوتاهه باسنت میزنه بیرون .لباسی هم ک سایزشو اون تایید کمه از بالاتنه برام اویزون و لش و غیرقابل تحمله.تنها انگیزم از لاغر کردنم ۹۰ درصدش اینه ۱۰ درصدشم شلوار مام استایله ک بینهایت دوسش دارم ولی تن من حیلی تپل تر نشونم میده

چقد عالی...خیلی خوشحال شدم هم برای تو هم برای خودم.من سر چاقی پایین تنم و دوسایزه بودنم همیشه موقع ل ...

فقط اینکه بعدش حتما تثبیت وزن انجام بده که بعدش وزنت و اشتهات برنگرده

مشاورم گفت حتما اونکارو بکنم

من چهارروزه میخورم وزن نکردم خودمو.ولی اینطور ک درموردش خوندم از تاپیکای قبل ۵ کیلو واسع ی دوره نرما ...

چند خریدین شما و از کجا

کپسول من مشکیه روی همه کپسولا شکل ماه و ستاره داره

درب قوطیش بنفشه

روی بسته اش لیبل داشت که زدم توی سایت کمپانیش 

سایت تایید کرد رنگ سایت هم سبز شد

فقط اینکه بعدش حتما تثبیت وزن انجام بده که بعدش وزنت و اشتهات برنگردهمشاورم گفت حتما اونکارو بکنم

من خیلی کم غذام نصف بیشتر چاقیم ژنتیکیه بقیشم واسع خوردن هله هولس.بخاطر همین از برگشتش میترسم.