دخترشکموی_بابا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1037 عنوان خانم ها توروخدا بیاین اگر پرنده رو برنگردونم به صاحبش حق الناس کردم لطفاً تورو خدا بیابن 117 بازدید | 14 پست چند وقت پیش من دوتا عروس هلندی گم کردم یکی یکیشو برام یکی پیدا کرد بهش مژدگانی دادم تازه پرنده هم دادم بهش جوجه بود بعد میبینم یکی دیگ اس مال خودم نیست وقتی آوردم تو خونه و دقت کردم متوجه شدم حالا فهمیدم مال کیه آگهی کرده بود روی دیوار ها حالا میبینم کنده چیکار کنم حق الناسه الان؟ 1403/04/25 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bodybuilder_girl عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 739 خب برگردون بهش اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6975 بله بایدبرگردونیدوحق الناس هستش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دخترشکموی_بابا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1037 خب برگردون بهش اخه من به اون طرفی که پیدا کرده بود جوجه عروس هلندی دادم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6975 بهش بگم پس مژدگانی خوب بده ؟ ببین اگرپرنده روپیدامیکردی میتونستی ندیولی کسی برات آوورده واون نفراحتمال اینکه برش میگردون بودولی الان صاحبش هستش وکسی برات آووردهمژدگانی هم حقتهبگومن نگرفتمش ولی کسی برام آوورده وبامژدگانی میدمش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
bodybuilder_girl عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 739 اخه من به اون طرفی که پیدا کرده بود جوجه عروس هلندی دادم باشه ولی من بودم برمیگردوندم اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
نیلوفرجان عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 5310 اخه من به اون طرفی که پیدا کرده بود جوجه عروس هلندی دادم خب ماجرا رو برای صاحب این عروس هلندی تعریف کن، احتمالا بنده خدا ضررت برات جبران میکنه
mahsa78 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22637 نه بابا اینقدر مادی گرا نباشیداون بنده خدا هم میخواد شیرینی بده به شما میزنه به زخم زندگیش