2777
2789
عنوان

سونوگرافی مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 38 پست

ببخشید که اینومیگم خودمم خانومم وحامله بودم ولی خب فقط یه مریض جنسی میتونه به زن حامله بااون شکم واون وضعیت جسمی نگاه کنه اون دکتره چیکارداره به مردم‌نگاه کنه آخه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مشکل عقلی دارم یا ن ولی من این اخلاقا رو دوسدارم اینا نشونه دوست داشتن زیاد و غیرتی بودن نسب ...

خیر عزیزم این نشان دهنده ی دوس داشتن نیست بلکه نشان از نوعی آسیب روانی ست!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
نمیدونم مشکل عقلی دارم یا ن ولی من این اخلاقا رو دوسدارم اینا نشونه دوست داشتن زیاد و غیرتی بودن نسب ...

نه بنظرم هرچیزی حدی دار نه مثل شوهر من نه مثل شوهر تو اما هیچ وقت مثل شوهر من آرزو نکن اون حتی دوس ندار اسم مرد دیگ ای بیارم تو حرفام

بخدا اصلا من زن ندیدم ک برم پیشش نمیدونسمم مرده🥲🥲

اصلاااا مسئله مهمی نیست

باورت میشه من تاحالا پزشک زن برا سونو ندیدم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
خب دکتره بابا خودتم میگی نگاه نکرد این شوهرت چرا اینجوریه؟اتفاقا پزشک مرد بهتر سررشته داره

سر رشته ،چه ربطی به جنسیت داره عزیزم؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
سونو فقط محوطه شکمم بود و خبر نداشتم مرده تا وقتی رفتم تو مال ی مجتمع بزرگ بود و فکر نمیکردم براش ان ...

متوجهم ولی حتی در همون حدم آقایون حس بدی میگیرن کاش خودشو صدا میکردی بهش میگفتی کنارت وایسه 

البته میگی نمیدونستم مهمه براش بی خیال دیگه

بذار یکم بگذره پیگیرش نشو عصبانیتش میخوابه

کاش میشد پیاما نشونش بدم بفمه.هرچی حرف بود بارم کرد رف

ای بابا

یعنی دوسداشتم الان حضوری بود تا میگفتیم هممون

اصلا بهش فکرم نکن خودتم ناراحت نکن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...