2777
2789

سلام...خانما قصه زندگی من مفصله ...من میخوام از همسرم جدابشم...به یه جایی رسیدم که دیگه هیچچچچچچچچ حسی بهش ندارم تاپیک های قبلی م فراوون در موردش گفتم  ...

فقط اینو بدونین حق دارم ولی عذاب وجدان دارم خیلی آزارم داد ولی عوض شده خوب شده اما من دیگه هیچ حسی ندارم براهمین عذاب وجدان دارم...

الان قراره چندوقت دیگه از ایران بریم...

مشکل من اینه که ایشون ب امید و انگیزه من میخواد بیاد البته ک خودش نمیخواد اینجا بمونه ولی میگه تو زبان بخون من زبان حالیم نیست...چند باری سربسته بهش گفتم میخوام جداشم اگه رفتیم جدی نگرفت. 

حالا اگه انشالله رفتیم و من بخوام جداشم بچه هارو هم مطمئنم بهم میده، نامردی نیس توی دیار غربت ولش کنم؟🥺🥺🥺😥دوسش دارم ولی دیگه نمیخوامش من خیلیا رو دوس دارم ولی حاضر نیستم  یک ساعت باهاشون باشم..

چیکار کنم این حس از بین بره عذاب وجدان نداشته باشم...

چجوری میتونم ولش کنم اونم بدون اینکه زبان بلد باشه چندین بار بهش گفتم بخون ولی واقعا استعداد نداره...

بمونم همینجا جدابشم بعد با بچه ها برم؟؟؟بازم سخته از بچه ها جداش کنم😥🥺

جای من بودین(خدای نکرده) چیکار می کردین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
دل نشکون حرف هاتو وحس هاتو به آرومی وبازبان خوش بهش بگو

بهش میگم...

ادمیه ک روابط عمومی بالایی داره اگه زبان یاد بگیره مشکلم حل میشه خیالم راحته ک میگذرونه اونجا ...مطمئنم خیلی زود هم با یکی جور میشه 

حتما همینجا باهاشون درمیون بزارید تا یهو خدایی نکرده توی غربت پشتون خالی نشه و در این حالت فوق العاده سخت میشه براشون 

اگر اینجا قضیه رو بفهمه و به فکر خودشون باشم بهتره تا اونجا یهو متوجه بشن🤍

من اگر جای شما بودم نامردی نمیکردم

حتی اگر مصمم بودم که حتما جدا بشم و هرگز قصد برگشتن از تصمیمم رو نداشتم، به همسرم رکب نمیزدم و خاطره ی رفتن خودم رو بیشتر از این تلخ نمیکردم

شما هم اگر قصدتون جدیه، مثل یک خانمِ بااصالت و با معرفت با همسرتون صحبت کنید و قبل رفتن خواستتون رو اجرا کنید

و تو کشور غریب دلشکسته و سرشکسته اش نکنید...

نمیتونم...آزارم ب مورچه هم نرسیده چجوری حالا دل بشکونم😭

به این میگن دوستی خاله خرسه

عزیزجان اگه الان دلش بشکنه بهتره تا با هزار امید و آرزو شمارو با خودش راهی غربت کنه و شما اونجا پشتشو خالی کنید