2777
2789
عنوان

خوشگلا و پوست قشنگاااا... قرص خوردید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441083 بازدید | 114 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این قرص ها عوارض داره ب نظرم از یک کرم ضد چروک استفاده کن من ازکرم نهال استفاده کردم چروک های ...

شما در حد همون نهال نظر بده بعدم وقت کردی گوگل فوراورلیوینگ آمریکا را سرچ کنید تو ۲۰۰ کشور دنیا نمایندگی داره ۴۳ سال سابقه داره شما ازکجا با چه سند و مدرکی میگید عوارض داره ؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا تا اطلاعاتی در مورد چیزی ندارید نظر ندید چه ماده تو گرم نهال هست ک بدون عوارض چروک و برطرف میکنه ؟؟؟؟؟؟

سلام من نماینده محصولات فوراور آمریکا هستم یک برند کاملا ارگانیک که انواع محصولات مراقبت پوستی داره و انواع مکمل و ویتامین که کاملا ارگانیک و بدون عوارض خانم های که زیبایی را دوست دارن و دنبال برند عالی برا پوست و مکمل های خوشکل کننده ارگانیک و بدون عوارض هستن این برند عالیه اگ مشکل هزینه ندارید و فقط برند عالی بدون عوارض و تاثیر عالی میخواید واتساپ در خدمتتون هستم 09010183025 اینم پیج اینستگرام ببینید متوجه میشید چه برند عالی هست @foreverlivingesfahan7 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام دوستان وقتتون ب خیر دوستان همکاران من داروساز هستند و خودشون سازنده و پخش کننده کرم معجزه هستند متآسفانه نمونه های تقلبی این محصول خیلی تو بازار زیاد شده  ک از هیدروکینون تو مواد پایه ی کرم استفاده می کنند ک ب شدت برای پوست مضره و لک ها و تیرگی ها بعد از قطع کرم ب شدت برمی گردند همکاران من میگند ما ب جرئت می تونیم بگیم توی داروسازیمون در این کرم ها از هیدروکینون استفاده نمی کنیم و از آزلاییک اسید و مواد پایه ی با کیفیت و گرون قیمت استفاده کردیم ک با مصرف کرم و تاثیر فوق العاده اون ب وضوح متوجه میشید و حتمآ این کرم ها رو از جاهای معتبر تهیه کنید زیرا از مواد بی کیفیت و هیدروکینون دار در ترکیب پایه ی این کرم ها استفاده میشه ک ممکنه اثر ناچیز آنی داشته باشه ولی با قطع کرم ب سرعت قابل بازگشته و در حال حاضر نمایندگی فروش این محصولات با من هست اگر مایل ب استفاده ی از این کرم ها برای لک،  کک مک، تیرگی زیر چشم، چین و چروک، روشن شدن چند درجه ای پوست، پر شدن منافذ پوست، جای جوش،  شفاف شدن پوست ، آبرسانی و کلاژن سازی پوست و لیفتینگ پوست هستید در روبیکا پیام بدید و مشخصات پوستتون رو بفرستید تا مشاوره بگیرید و نوع کرم مورد نیاز پوستتون برای درمان براتون ارسال بشه . 09301328313
دقت کنید  دوز کرم و مواد افزودنیش خیلی مهمه.