2777
2789
عنوان

دلم تنگشه چی میشد اگه پیام میداد

139 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی دوسش داشتم و دارم نزدیک دوماه شد ک کات کردیم و واسه ازدواج آشنا می‌شدیم از طرف اون جواب منفی شنیدم من فک میکردم میتونم فراموشش کنم ولی دلم براش خیلی تنگه دلم از عدالت خدا گرفته غرورم له شده اون اولین نفری بود ک من از ته دلم ذوق ازدواج داشتم باهاش چقدر با ذوق مراسم خواستگاری رو برگزار کردم و خودم چیدم اون منو نخواست منم بی صدا رهاش کردم و یه ماه خورده میشه ک هیچ پیامی و زنگی نزدم اون منو نخواست می‌دونم میگید ارزش نداره کاش میشد برگرده کاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس کردم خواهرم این متن رو نوشته چقدر ناراحت شدم 

اخ که میدونم دلتنگی چه سخته درداوره 

خودم شیش ماه از عشقم دور بودم دیوونه شده بودیم حاضر بودیم واسه دیدن هم دست به هرکاری بزنیم

📚🌱

😑😑😑چند ماه دیگه به این تاپیکت میخندیخوب میشی عزیزمباور کن خوب میشی دیگع هم دلت اونو نمیخواد

اون خواستگار ساده نبود کسی که دوسش داشتم بود بعد یه سال خورده انتظار این اتفاق افتاد. ک ضربه خوردم 

چرا نخاسته دلیلش چی بوو؟

ما همکار بودیم و یه سال خورده چشممون دنبال هم بود تا اینکه پیش قدم شد و اجازه گرفت برا خواستگاری و آشنایی و تو مرحله آشنایی دوبار بحثمون شد و چهارماه آشنا شدیم تو ماه چهارم کم کم عقب کشید و سرد شد و گفت که من خیلی عصبی هستم و تو خیلی حساسی با من خیلی اذیت میشی و دختر صاف و ساده هستی با من اذیت میشی منم به خاطر اون محیط کار ترک کردم یه ماه خورده میشه ک ترک کردم و هیچ خبری ازش نشد هیچی 

ما همکار بودیم و یه سال خورده چشممون دنبال هم بود تا اینکه پیش قدم شد و اجازه گرفت برا خواستگاری و آ ...

ینی چی واقعا.... 

بهونه میاره وگرنه کی دلش میخاد دختر صاف و ساده رو از دست بده؟ 

تو این ۴ ماه رابطه احساسی مگ شکل گرفت؟