2777
2789
عنوان

فرشته ی اردیبهشتی من (مادرای اردیبهشت 97)

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیزم مبارک باشه پسر قشنگ منم اردیبهشتیه البته 95  واقعا برام این ماهو تبدیل به ماه عشق و آرزو کرده

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
شما از الان مکمل ها و ویتامین خاصی مصرف می کنید ؟

ب من ک دکترم چیزی نداده ولی باید فولیک اسید مصرف کرد.حالت تهوع داری؟من هیچی ندارم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سخته که بخوای تو دلت نگه داری ...     هنوز به کسی نگفتم ... اینجا آدم یه کم خالی میشه &n ...

من میگفتم نمیگم ولی وقتی خاهرم فهمید همه جا پخش کرد

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
من میگفتم نمیگم ولی وقتی خاهرم فهمید همه جا پخش کرد

اوخ آره یه نفر بفهمه تمومه !!  

منم ببینم تا کی لو نمی رم   

و من بستر خلقت یک انسانم...دستان خدا نقش میزند تورا در درون من.
ب من ک دکترم چیزی نداده ولی باید فولیک اسید مصرف کرد.حالت تهوع داری؟من هیچی ندارم

به صورت روتین دکترها برای بررسی کمبودها، چکاب رو تجویز می کنند توی این ماه ها ؟

یا اگه مشکلی داشته باشیم چکاب می دن .

من هنوز دکترم نرفتم 

رها جون یه سری آزمایش ضروری هست که اگه قبل از بارداری انجام داده باشین نیاز به انجامشون نیس. مثل دیا ...

ممنون عزیزم . اره اونا رو دادم 

ولی مال یکسال پیشه بعضا یک سال و نیم پیش   

سلام به مامانیای گل اردیبهشتی،  منم دیروز بی بی چکم مثبت شد. 😄 امیدوارم منم با کمک خدا و دعا ...

مبارک باشه 

خداروشکر 

چه دیر مثبت شده ولی   

انشاالله همه مون باهم به سلامتی به خط پایان برسیم

2810