2777
2789
عنوان

یه سوال حساس مهم

90 بازدید | 19 پست

بچه ها مامان دوستم با قرص متفورمین و قرص فشار خون زیاد خودکشی کرده تو بیمارستانه ولی فکر کنم اینا قرص بی خطری هست توروخدا آرومم کنید خیلی خانوم خوبی بود😔😔😔😔

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

من 90 تا قرص فشار خوردم هیچیم نشد شایدم من شانس آوردم نمیدونم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه خداروشکر انشالله اینم چیزیش نمیشه این قرصا آخه خطری نیستن فکر کنم

خطرناکه چون فشار پایین میاد و منجر به مرگ می‌شه من خودمم همیشه فشارم پایینه نمیدونم چطور زنده موندم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خطرناکه چون فشار پایین میاد و منجر به مرگ می‌شه من خودمم همیشه فشارم پایینه نمیدونم چطور زنده موندم

چند بسته خوردی شما و چه قرصی ؟شاید ضعیف بوده

اتفاقا من 160روی 10 رو خوردم یعنی بشدت قوی همه میگن فقط یه معجزه نگهت داشته بعد اونم 20 تا پرانول 40 ...

وااای مال شما واقعا معجزه بوده پس عزیزم خدا دوست داشته خیلی 🥺🥺🥺🥺🥺

وااای مال شما واقعا معجزه بوده پس عزیزم خدا دوست داشته خیلی 🥺🥺🥺🥺🥺

آره خیلی شانس بزرگی داشتم ولی بخدا ته این کارا حماقته